Verstillingsweekend - Herberg Welgelegen

Valkenburg (ZH), Herberg Welgelegen, vrijdag 4 - zondag 6 november 2016

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Retraites voor nieuwe data.

Info

Door omstandigheden gaat het Verstillingsweekend dit jaar helaas niet door.

Begin november organiseert Herberg Welgelegen opnieuw een verstillingsweekend. Op de prachtige en rustieke locatie in Valkenburg aan de Rijn, wordt er dit weekend nagedacht, gesproken en geproefd van de stilte! We volgen hierbij een programma, maar daarnaast is er veel ruimte voor ontmoeting en vrije tijd.

Programma

Op dag 1 is er na aankomst in de avond ruimte ingepland voor kennismaking, daarnaast vindt er uitleg plaats over de 'huisregels' en het doel van het weekend. De avond wordt afgesloten met een avondgebed in de stilteruimte, gevolgd door een gezellig samenzijn.

Op Dag 2 kunt u na ontbijt en ochtendgebed meedoen aan een meditatieve wandeling in de duinen. Na middaggebed en de uitgebreide lunch staat een creatieve opdracht op het programma, met ruimte voor ontspanning aan het eind van de middag. Na het diner volgt een avondgebed.

Het weekend wordt op Dag 3 afgesloten met (onder meer) een Stilteviering en er is ruimte voor eigen tijd, evaluatie en bemoediging. Rond 15.00 uur wordt het programma afgesloten.

Er is ruimte voor 13 deelnemers, dus we adviseren u om snel te reserveren. U heeft de mogelijkheid zich individueel op te geven. Uiteraard kunt ook samen met vriend, vriendin, partner of familielid komen. Het weekend is op basis van volpension.