Sela - Dorpskerkentour 2017

Schoonhoven, Grote of St. Bartholomeüskerk, woensdag 6 september 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Loura
Geweldige avond....samen zingen,bidden en lezen uit Gods Woord.Zingen maakt blij.Gods troon rust op de lofzangen van Zijn volk. (Ps 21)Te weten dat God hier verheugd in is,maakt ook blij....dubbele vreugde.
Lies
Genoten van mooie liederen en samenzang. Bemoedigd weer naar huis gegaan.
Marjo
Prachtige, ontroerend en verrijkend!!
Ellen
Mooi programma, ik zie uit naar de nieuwe cd. Het lied wat Kinga alleen zong vond ik prachtig! Ook het avondliedje ;-) en het lied aan tafel zijn liederen die ik mijn kinderen wil leren. Dankbaar zijn voor alle zegeningen! Zo belangrijk.. Het enige wat ik miste was een lied over pijn die ik heb gedaan bij anderen/God. Vergeving heb ik ook elke dag weer nodig, omdat God goed is schenkt Hij die.
Monique
Wat een prachtige avond en wat een super mooie nieuwe liederen! God is zo groot en wat dragen jullie dat prachtig uit
Henny
Ik heb genoten!! Jullie bevlogenheid is geweldig!! Heel blij dat Kinga erbij was!! Fijn om ook nieuwe nummers te horen . Mijn favoriete nummer: ik zal et zijn!!
Diana
Wat was het weer een heerlijke avond. Samen zingen blijft een feest.
Anne
Prachtig! Mooi programma,indrukwekkend. Fijn dat jullie bijbel lezen,dingen delen en de eer aan God geven. Bedankt!
Ingrid
Het was fantastisch. Wat mooi om zo samen tot eer van God te zingen. De nieuwe liederen waren allemaal fantastisch. Ik hoop dat ze allemaal op de nieuwe cd komen. De woorden van de liederen zijn diepgaand en doorleefd. Kinga weet waarover ze zingt. En dat geeft het concert een extra dimensie. Verder vind ik de liederen muzikaal ook heel goed in elkaar zitten. Het is muzikaal van hoog niveau en de muzikanten verstaan hun vak.
Wietske
Wat is er nu mooier om elkaar te zingen tot eer van Hem
Nelleke
Was een prachtige avond. Wat een mooie liederen zijn er gezongen. We hebben genoten
Mindy
Het was een mooie avond, prachtige keuze van liederen. Een puntje kritiek, de beamer was voor vele niet te lezen, er hing precies een geluidbox voor.
Gerda
Heerlijke avond! Met elkaar God groot maken! Hem alle eer! Bedankt!
Geertje
Wat een heerlijke avond. Zoveel vreugde,liefde, kracht en troost in deze mooie liederen. en die Sela ook uitstraald! Het was als een warme deken om mij heen!
Petra
Het was wederom een prachtige avond, mooie nieuwe liederen!
Annelies
Was heel mooi en indrukwekkend!

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.