Sela - Dorpskerkentour 2017

Zaltbommel, Sint Maartenskerk, dinsdag 3 oktober 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Linda
Bijzonder mooie avond....
Tineke
Prachtige avond,vol van emotie,dankbaarheid en verdriet.Kinga was niet onder ons,maar we wensen haar Gods nabijheid toe
Gijs
Jammer dat Kinga er niet bij kon zijn, fijne avond, mooi concert, maar ook de bekendmaking van het nieuwe leven, deze morgen geboren( een nieuwe zanger?) waarvoor dank
Wilma
Een hele mooie maar ook wel een wat emotionele avond. Mede door dat Kinga er niet was. Maar verder een hele mooie avond gehad!!!
Gertine
Heel mooi concert, duidelijk gemis van kinga...mooi dat dat er ook qua emoties mocht zijn! Mooie happiness erna, wat er dan ook movht zijn! Complimenten voor Christien en de andere zangeres, mooie stemmen!!
Wil
Het was een geweldig mooie vreugdevolle en emotionele avond in een prachtig kerkgebouw! We hebben genoten van de liederen, mooie woorden en gebeden. Heel jammer dat Kinga er niet bij kon zijn, maar Erica en Christine hebben prachtig mooi met Frans gezongen.
Klaas En Lia Budding
Een prachtig concert, heel emotioneel. De dames, Erica en Christine deden het prima. Mooie stemmen. We misten Kinga in persoon. De liederen waren gewoon van en voor haar.
Anja
Prachtige avond, waarin ruimte was voor alle soorten van emotie.
Artje
Prachtig concert met verdriet op de achtergrond vanwege kinga, maar ook met hoop voor de toekomst. God kwam alle eer toe op deze avond, en daar zijn we voor bij elkaar gekomen bij dit concert.
Nathalie
Wauw! Zo mooi om samen te zingen tot Gods eer????
Inge Verhoeks
Ondanks het gemis van Kinga, een prachtig sfeervolle avond. Hij was aanwezig, en Hij in hen.

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.