Sela - Dorpskerkentour 2017

Rijnsburg, Grote of Laurentius Kerk, woensdag 4 oktober 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Cora
Een zeer bijzondere avond. Aangrijpend, ontroerend maar ook zo troostvol. Diep respect voor de kracht en het uitdragen van het geloof van Kinga. Een avond om stil van te worden.
Henriette
Wat een mooie ,bijzondere en emotionele avond!!! Bedankt en heel veel sterkte voor kinga en haar gezin!
Wil
Genoten van zo.n prachtig concert,bedankt hiervoor.
Diana
Geweldig krachtig respect met geen pen te beschrijven echt respect voor kinga hoe ze alles draagt
Gerco Guijt
GerColumns 15 uur · 82 KINGA Beste Kinga Bán, Het hoge woord is eruit. Nog even. Nog enkele (mooie) agendapunten, en dan, dan is het over; dan stop je als zangeres van Sela. Een verwacht moment, dat toch ook weer zo onverwachts kwam. Een moment dat christelijk Nederland in stilte voor zich uit schoof, in de diepe hoop dat je het nog heel lang zou ‘uitzingen’. En eigenlijk heb je dat ook gedaan. Vol moed, vertrouwen en overgave. Echter, nu is het tijd om te gaan. Niet omdat je het zingen zat bent. Niet omdat je staat te popelen om iets nieuws te beginnen. Je stopt, omdat je ziekte niet stopt, en omdat je je wilt richten op wat er nu allemaal op je afkomt. In de jaren bij Sela (en op allerlei andere manieren) heb je de Heere en Zijn kerk gediend met je prachtige stem. Je schitterende teksten en melodieën hebben vele honderden mensen geraakt en bemoedigd. Je mocht op jouw plekje aan Gods Koninkrijk bouwen, steentje voor steentje. Stenen, die blijven liggen, ook als je zelf niet meer verder metselt. Kinga, ik wil je écht bedanken voor je geloof, je liederen, je getuigenis en je inzet (in het bijzonder voor Sela). Dankjewel dat de Heere al die jaren door je heen mocht en mag werken, om aan duizenden tegelijk Gods grootheid en goedheid te laten zien. Voor in de komende tijd wens ik je Gods onnoembare aanwezigheid toe. Ik bid dat de stralen van Gods regenboog op z’n helderst over je leven zullen schijnen, zodat je het zeker weet: Hij is erbij! Niet als een goedkoop praatje, maar als een duurbetaalde verzekering. Gegeven door Jezus. Ga je weg aan Zijn hand. In vrede. We bidden je het van harte toe! Kinga, we gaan je missen. Vanavond mocht ik opnieuw getuige zijn van je stem, maar vooral van je geloof, je diepe vertrouwen op de Heere Jezus. Dat raakt en bemoedigt ontzettend. Verdriet en vreugde ineen, voor iemand die ik niet eens persoonlijk ken. En toch: een zuster. Voor altijd. Ik heb het van jou geleerd: Ondanks alle onbegrip en verdriet, mogen we hoop houden. Jij stopt. Maar God niet. De Toekomst is zeker! 4 oktober 2017]
Wil Den Heijer
Prima organisatie , dierbare avond
Wim
Fantastisch
Gerlinda
Voor het eerst een concert van Sela bijgewoond. In 1 woord prachtig. Bij het lied wat Kinga zong over haar ziekte hield volgens mij niemand het droog, respect.
Okke
Mooie avond waar mensen losgeweekt werden van dagelijkse beslommeringen,liefde met en voor elkaar.Sela,hartelijk dank! Veel mensen krijgen te maken met k zodoende vorm je een eenheid.Genoten....
Ellen
Geen show, maar puur. Geen eer voor de band, maar voor God. Mooi om zo met elkaar te kunnen zingen en luisteren. Bedankt voor jullie inspiratie en doorzettingsvermogen vermogen.
Karin Tuhurima
Wat een geweldige ontroerende maar vooral emotionele avond! Het heeft erg veel indruk op me gemaakt. Wat een krachtige vrouw is Kinga en de eerlijk en openheid van de hele band.... Niks show het is zoals het is en dat mag gezien worden. Bedankt en veel kracht en sterkte voor iedereen voor wat er nog komen gaat God is bij jullie!
Ton
Het was een indrukwekkende avond met heilige momenten met Sela. dankbaar voor het getuigenis wat Kinga gaf. Frans die vader is geworden, gefeliciteerd. Ook de twee nieuwe zangeressen die er waren om Kinga en Sela te ondersteunen deze avond. God heeft jullie bijzonder gebruikt door jullie aanwezigheid en het zingen heen. Wat een bemoediging, heen wijzing naar Jezus en de toekomst verwachting die in dit alles naar voren kwam. Een boodschap voor de wereld om door te geven!
José
Een prachtige avond. Fijn dat Kinga erbij kon zijn. Wat een fantastische krachtige vrouw. Mede daardoor ook een ontroerende emotionele avond. Wat was ook de boodschap duidelijk en doorleefd. SELA bedankt !
Linda
Wat een prachtige indrukwekkende avond. We hebben genoten. Heel veel kracht en gods zegen voor Kinga en de mensen die haar lief hebben.
André Veenstra
In één woord: Pfoeiiii! Zo indrukwekkend hoe iemand, vervuld met de Heilige Geest, zoveel kracht en troost kan (door)geven. Onwijs dankbaar dat ik hier getuige van kon zijn en weer de verbondenheid in Zijn liefde heb mogen ervaren .
Marja
Om stil van te worden. Wat een kracht gaat er van jullie uit. Het was een bijzonder mooi concert. Dank daarvoor en Gods zegen en kracht toegewenst.
Gea
Wat een prachtige, maar ook emotionele avond!! Kinga, je hebt iedereen geraakt met jouw stem maar vooral met je kracht om daar te staan ondanks je pijn!! Heel veel respect voor jou! Heel veel sterkte voor jou en de band!!
Mirjam Klok
Het was een indrukwekkende, ontroerende en prachtige avond! We hebben genoten. Wat een kracht gaat er uit van Kinga. Respect voor haar en voor de hele band. Dankjulliewel!
Bep
Een geweldige avond en dat kinga zo mooi gezongen heeft. Het was ontroerend. Mooi dat ze zoveel kracht haalt uit het geloof. Respect.
Coco
Dit concert was 'rijkdom' wat een kracht en liefde kregen we te horen in dit concert, wetend dat God zijn vaderarmen om Kinga en allen die haar lief zijn heen zal slaan. Dank, ook voor de organisatie.

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.