Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Gouda, De Goudse Schouwburg, vrijdag 1 juni 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jewe
Mooie voorstelling. Erg grappig, toffe boodschap en natuurlijk goede muziek. Is boven verwachting uitgestorven.
Elian
Beregoed!
Aad En Karin
Het was een topavond. Ook genoten van de geweldige muzikanten en zangeres.
Margreet
Voluit genieten van zijn eerlijkheid en kwetsbaarheid! En natuurlijk van zijn muzikale talent! Weer bedankt Matthijn!
Wilma
Heel erg gaaf !!! Prachtig samenspel, ontzettend gave liedjes, steengoeie teksten, gezongen en niet gezongen. Heerlijk gelachen maar er waren ook kwetsbare momenten. Gewoon helemaal goed !!!
Louis
Mooi gebrachte voorstelling met prachtige tekst bruggetjes. Was een fijne avond en Matthijn & crew: dank jullie wel en hou dit niveau vast
Liesbeth
Het was een geweldige avond. Veel gelachen en mooie diepgang in de verhalen. Ik kom graag nog een keer
Stephanie
Ala ik één woord zou moeten kiezen: GEWELDIG! In augustus had ik al gereserveerd en het was het wachten tot juni zeker waard. Wij hebben nesloten om (D.V.) er een blijvende familie-uitje van te maken. Dus Matthijn: op naar je volgende theatertour :D Het is voor iedereen een aanrader. Bedankt!!!
Leo
Buiten gewoon .????
Jaap
Een avondje Matthijn Buwalda is altijd buitengewoon !! mijn vrouw en hebben een mooie avond gehad en zijn geïnspireerd door de liederen en de verhaallijn. Bedankt Matthijn en zien weer uit naar je volgende tour.
Desire
Grappig, serieus, verdrietig, alles in een. echt top!
Joyce
Heel mooi, leuk, bijzonder. een hele leuke avond!
Michel En Lydia
Heerlijke avond, kwetsbaar met humor, en hele goede teksten! We hebben genoten!
Hannah
Super gaaf!
Jantine
Heerlijke avond gehad! Humor met diepgang...
Joke
Mooi! We hebben genoten. Alleen de ‘grap’ van Greetje die Jet heet mag er uit. Alzheimer is leed waarover je geen grappen moet maken en de tour heeft deze grap niet nodig...
Annemieke
Heel erg mooi programma, flink gelachen en ook tere momenten. Voor ons een goede mix, we hebben een heerlijke avond gehad en vonden het leuk dat Matthijn ook nog even kwam signeren!
Renee
Mijn tweede keer matthijn buwalda met nu een groepje mensen die je nog niet kende . We hebben genoten . Iedereeen was heel enthousiast. Bedankt voor de mooie kasrten met teksten uit je liedjes . Ga er zeker veel mensen een plezier mee doen. Ga zo door
Annemiek
Wat hebben mijn zus en ik van deze voorstelling genoten, prachtige teksten, instrumentaal zo goed en ook mooi gezongen!!! Het was heel bijzonder voor ons! Je hebt er twee nieuwe fans bij...Matthijn. Blijf vooral ook jezelf en maak nog maar heel veel prachtige songs.
Wilma
Top, genoten, herkenbare humor en mooie liedjes!

Info

Het pauzedrankje en garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: