Pasen met Sela - God van leven

Groningen, Martinikerk, woensdag 14 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Thea
Prachtige avond. Mooie zangstemmen van de dames. Mooie liederen en prachtige instrumenten. Vooral de hoorn geeft in het geheel een bijzondere sfeer.
Anita
Hele fijne avond. Schitterend en respectvol.
Esther Langerak
Wat een fantastische avond en wat een mooie start van Pasen! Erg genoten van de loepzuivere zang, schitterende orkest en fantastische band! De stilte was heel indrukwekkend. Alles klopte. Bedankt Sela!
Marian
Prachtige avond gehad!
Tineke
Prachtig concert, mooie nieuwe en oude liederen,
Carlien
Wat was het weer mooi! Jezus' lijden en sterven herdenken op een eerbiedige manier en feest vieren omdat Hij is opgestaan. Prachtige nummers, geweldige muziek. Dank, Sela!
Bert
Mooie avond, mooie liederen en prachtige (vrouwen) stemmen. De begeleiding was wel hard en voor de pauze overstemde het de mooie zang. De beide nieuwe meiden erg goed, prachtige stemmen en mooie zang van de mensen (vooral achter ons) super
Gerard Heesen
Een geweldig mooi concert we hebben erg genoten van de mooie zang en de meezingliederen.De zang van de dames was erg mooi,jullie hebben beide heel mooie stemmen.Ondanks dat we Kinga missen lossen jullie deze concerten heel fijn op. Diny en Gerard
Josien
Voor ons de eerste keer naar een concert van Sela, maar als het aan ons ligt niet de laatste keer. Het was prachtig, genoten van alle mooie liederen. Sommige liederen kwamen echt "binnen", andere liederen riepen weer dierbare herinneringen op.
Mirjam
Weer erg genoten van alle zangers en musici en nieuwe liederen van Sela! Dank jullie wel het was een waardevolle avond.
Marjolein
Wat ontzettend mooi en dat op Valentijns dat. Dat Gods onvoorwaardelijke liefde maar mag ontspringen in ons als een fontijn.
Dirk
Vanavond bij ´concert´ van Sela geweest in de Martinikerk in Groningen; het beste dat ik ooit bijgewoond heb. Het was fenomenaal, puur en krachtig. Jezus leeft en alle kracht die in Hem was, woont ook in ons en samen met de Heilige Geest mogen we die vrijzetten en onze Vader elke dag weer opnieuw danken; God is geweldig in alle opzichten!
Sijke
Een prachtig concert aan het begin van de lijdenstijd en pasen. Bij de samenzang wordt je opgetild door de begeleiding van het prachtige combo. Ook genoten van de luisterliederen. Veel succes/zegen Sela!
Coba
Met 749 andere bezoekers een geweldige avond gehad.
Petra
Een fijne avond gehad. Voor de eerste keer een concert van Sela bijgewoond met twee cd’s in huis. Een prettige afwisseling van luisteren en meezingen! Zou graag nog een keer gaan!
Trineke
Super genoten vanavond!
Ingrid
Prachtige avond gehad!
Elizebet
Perfecte harmonie van muziek, zang en teksten. Prachtige start van de lijdenstijd.
Henny
Hebben weer een geweldige avond gehad.
Manon
Wauw! Wat was het prachtig! Wat een bijzonder avond. De stemmen, de muziek, de stilte, de liedkeuze.. geweldig! Jammer dat het was afgelopen!

Info

God van leven, eeuwig leven,
in de nood bent U nabij.
Jezus, leven van mijn leven,
mijn verlosser leeft in mij.

Het feest van Pasen is voor Sela een hoogtepunt in het jaar. Niets is mooier dan met elkaar bewust stilstaan bij de opstanding van de Zoon van God. Samen gedenken, samen verwonderen bij het lege graf en het samen uitzingen van vreugde bij het nieuwe leven in Jezus Christus.

Ook dit jaar vieren we de paasconcerten zoals vaste bezoekers dit gewend zijn met mooie, bekende (paas)liederen, een minuut stilte en nieuwe Sela-liederen van het album God van leven. Sela wordt tijdens de concerten bijgestaan door violisten, hoornblazers en extra zangers.

Voor wie Sela niet kent, Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk. Tijdens de concerten van Sela worden deze liederen gezongen en enthousiaste muzikanten nemen deze ervaring vaak mee naar hun eigen gemeente. Gratis bladmuziek is voor iedereen verkrijgbaar via www.sela.nl/liederen. Het is mogelijk om Vriend van Sela te worden en deze missie te steunen.