Sela - Huis van vrede

Eindhoven, Maranathakerk, woensdag 17 april 2024, 20:00 - 22:15 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Liesbeth
We hebben ervan genoten! Wat een mooie combinatie van stemmen, teksten en muziek. En wat heerlijk om met zoveel mensen te zingen ter ere van onze JHWH. Dank jullie wel
Diana
We hebben een geweldige avond gehad! Wat fijn om samen deze mooie liederen te kunnen zingen!
Liesbeth Feskens
Deze avond was een hele warme vreugde-en liefdevolle afsluiting van een hele verdrietige dag. Dan jullie wel voor de prachtige muziek, momenten van bezinning en het lofprijzen van de Heer.
Elske
Heerlijk om al zingende dichterbij God te komen. Maar heb er ook de gemeenschap der heiligen ervaren. Over kerkmuren heen.
Joost
Ik heb genoten van dit prachtige concert in Eindhoven. Alleen al het begin met de prachtige worden: hier is rust, hier is ruimte. Wat is onze God goed.
Guitarlicious
Ik kende de groep Sela helemaal niet. Slechts twee liedjes heb ik ooit beluisterd en dus besloot ik deze concert bij te wonen. Geen spijt van gehad. Nu pas echt de website bekeken. Verbaasd hoe groot hun repertoire is. Ik hou meer van engelstalige liedjes maar hun nederlandse liedteksten spreken mij enorm aan. Makkelijk om mee te zingen. De akoestiek en geluidsweergave was geweldig. De uitvoering was top. Sela, bedankt!
Madelon
Ontzettend genoten. Dankjewel
Martin Nouwen
Het was helemaal geweldig! Ik ken alle liedjes want luister eigenlijk niks anders behalve andere christelijke muziek maar dit was mn eerste concert en wauw het was nogmaals echt geweldig! Wat een geluk dat ik zaterdag weer mag gaan maar dan in Gorinchem alleen nu met een iemand anders die t dan ook mag aanschouwen en lekker mee kan zingen en de Heer eren met geliefde broeder en zusters. Tot aanstaande zaterdag en in de toekomst.
Denise Rossieau
Vond het geweldig klinken in het echt nog zoveel mooier gods aanwezigheid vulden de kerk heb genoten van sela en van onze koning jezus
Rojanneke
Tja, de halve avond staan en meezingen met nummers die ik niet kende was niet helemaal wat ik verwacht had. Het begon heel mooi, met sterk slagwerk en boeiende muziek, maar toen we mee moesten zingen haakte ik af en ben eerder weg gegaan.
Alfred En Irene
Voor ons de eerste keer. Prachtig. Mooie muziek, prachtige teksten en woordelijk verstaanbaar. Chapeau! We zijn gesterkt naar huis gegaan.
Margreet Kloosdijk
Het was een mooi concert. Prachtige zang en muziek. Goede sfeer. Persoonlijk vond ik het jammer dat er voornamelijk nieuwe nummers werden gezongen en weinig klassiekers. Een mix zou meer hebben aangesproken. Evengoed genoten! Gods zegen voor jullie!
Marijke
Voor ons was het de eerste keer dat we een concert van Sela hebben bijgewoond! We hebben genoten van de prachtige zang en de mooie muzikale begeleiding! We gaan zeker nog een keer.
Gera Kamphuis
Het was een prachtige avond , enorm genoten van de mooie liederen
Ron Van De Laar
Ze (Sela) komen niet vaak naar Brabant. In 2018 waren ze in Best. Was een schitterende avond. Vanavond in Eindhoven met een nieuwe bezetting weer een weergaloos en intiem concert. De liederen en standaard van Sela zijn altijd van zeer hoog niveau en live is de band zo ontzettend goed en spat het plezier er vanaf! Waarom dan geen 10 als cijfer...Had graag het lied 'Geef ons vrede' willen horen, maar hey, je kunt niet alles hebben!
Jolanda
IK vond het werkelijk fantastisch ieder nummer raakte me enorm wat zingen ze toch helder en zuiver wow
Liesbeth V Holstein
Geweldig concert, prachtig gezongen en gespeeld. De teksten raakte me diep. Voor herhaling vatbaar. God zegen voor jullie????????????????????????????
Tiny
We hebben een prachtige en bemoedigende avond gehad. Wat een mooie liederen! En fijn in Brabant! Hier kunnen we weer een poos op teren. Dank jullie wel!
Diana Janssen-Karsseboom
De overgangen naar volgende liederen zijn soepel. Mooi instrumentale gedeelten vooral viool en fluit. Het klein beginnen op de piano en zo weer eindigen is prachtig. De liederen zijn goed mee te zingen ook al ken ik ze niet allemaal.
Josef Und Birgit
We zijn met opzet vanuit de overkant van de grens uit Duitsland gekomen, waar wij de Sela-liederen ook zeer waarderen! Vielen Dank für den wunderschönen geistlich reichen Abend! Wir kommen wieder!

Info

Liever één dag bij U
in dit huis van vrede,
dan duizend dagen leven
zonder uw liefde, Jezus.

In januari verschijnt het nieuwe Sela-album Huis van vrede. In psalm 84 schrijft de psalmist: “Beter één dag in uw voorhoven dan duizend dagen daarbuiten.” De tempel, met haar voorhoven, was in het Oude Testament de plek waar de hemel de aarde raakte. Een plaats van heilige ontmoeting, een plaats van vergeving en verzoening.

Sela trekt van van maart tot mei het land door met de nieuwe liederen van dit album, aangevuld met Sela-klassiekers die iedereen kent. De band nodigt je uit: “Huis van vrede is voor ons een album met liederen waarin we met elkaar het verlangen uitzingen naar rust, heelheid, vrede en je geliefd weten. Uitingen van ons - soms onbewuste - verlangen naar God. Samen schuilen in zijn huis, rusten aan zijn voeten. Wij hopen dit ook te kunnen ervaren bij de concerten.”