Timzingt met band

Zwolle, Koningskerk, vrijdag 18 oktober 2013, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Erika
Super gelachen en genoten, de samenwerking en het plezier wat Tim en Trinity hadden was ook mooi om te zien, wat een talent!
Jurriaan
Verfrissend doordacht, met liefde en traan, ze zijn ervoor gegaan!
José
Hilarisch, verrassend grappig! Volgende x weer. José
Joke
Geweldig, ik heb genoten. Wat heb jij een taalgevoel! Je speelt met de taal! Dit was voor mij de derde keer dat ik je hoorde. Wanneer kom je weer?
Jannie
Love Trinity, maar vond de muziek in dit geval storend. Moest me erg inspannen om de teksten van Tim te verstaan. Verder een super-avond gehad.
Evita
Tim zet je weer op je plek. Wees niet te vroom bv. en denk niet dat we alles weten alleen omdat we God zo goed kennen en zo zijn antwoorden niet meer nodig hebben. Het tranenlied sprak mij weer ontzettend aan: tranen die niet gehuild zijn worden als een muur in ons. Tims taalgebruik boeit ontzettend. Het Noachboekje wat hij voorlas was entertaining!
Anette
Fijne avond gehad. Kende Tim alleen van de Visie. Daar kan ik hem al zeer waarderen. Na deze avond nog meer.
Wen
Was echt superleuk! Goed gedaan, zowel Tim als Trinity-bandleden. Inderdaad wel wat herhaling maar ik heb er niet minder om gelachen!
Val
Het was een geweldige avond! Wat een talent!
J&K
Ik vond de voorstelling leuk, Tim was soms wel cynisch en ik dacht op een gegeven moment wel: wat geloof je nou eigenlijk zelf? Het commentaar over man-vrouwverhoudingen was wel erg stereotype, maar toch ...altijd leuk... Hij stemde hier en daar tot nadenken (armoede is irritant en over geloof dat heel gemakkelijk een vastgeroest zeker-weten wordt)... Dat hij een oude geliefde pas diep in de voorstelling zou herkennen komt natuurlijk niet erg overtuigend over; het zou leuker zijn geweest als je je als bezoeker serieus af zou vragen of hij die Agnes nou echt heeft gekend of niet... en wat ook helpt: dat zo'n stukje dan ook niet op zijn website te zien zou zijn... Al met al een leuke, goede voorstelling...
A P
Geweldig gelachen, es wat anders dan een praisedienst/concert. Muzikaal zat het ook goed in elkaar. Groot talent die Tim, zoveel muziekinstrumenten als hij beheerst, en dan nog je concentreren op je teksten/ gezichtsuitdrukkingen etc. Tim zou het zichzelf iets makkelijker kunnen maken door niet alleen de bas en drum aan collega's over te laten, maar ms ook de muzikale-solo-intermezzo's aan een ander over te laten om zo zich nog beter te kunnen richten op het cabaretdeel. Maar wel erg knap.
Martin
Genoten, gelachen, gehuild
Ilse
Het was super!
Marian
Het was zeker hilarisch, maar jammer genoeg wel veel herhaling van wat ik al eerder gehoord heb. Maar heb me wel vermaakt!
Tjis
Gemiste kans van Agnes om zichzelf voor te stellen als THessa ;-). Had Tim wel eens willen zien improviseren. Ongetwijfeld was hem dat ook prima afgegaan net als afgelopen vrijdag in Zwolle. Scherpe humor, hillarisch, nadenkertjes, muzikaal top, prima timing.
Carla
We hebben erg genoten van Tim zingt. Een goede match van serieus en humor. Scherpzinnig, om thuis nog eens over na te denken. Erg mooi.
Rens
Geweldig genoten! Tim heeft onze harten gestolen! Zie uit naar een volgend concert!
Greetje
Super was het.Samen met vriendin geweest, erg herkenbaar, zo snel mogelijk weer!
Rien
Het was voor ons de eerste keer dat we Timzingt hoorden. Super genoten, erg gelachen. Ik vond hem erg scherp en rake dingen zeggen/zingen. Knap ook de contrasten tussen "heavy metal-achtige" scene en de rustieke nummers. Trinity live was in mijn optiek een geweldige aanvulling. Muziek maakt dat het versterkt wordt. Wel was het in sommige nummers zo dat niet alle tekst even duidelijk was, soms ook door de snelheid van het zingen/spreken, denk ik. Maar zeker voor herhaling vatbaar.
Annefieke
Enorm van genoten!!!

Info

Dit theaterconcert maakt deel uit van een tournee waarin Timzingt zijn nieuwe CD presenteert. Niek Smelt en Bert Bos van Trinity vormen de band.


Timzingt maakte de afgelopen jaren furore met zijn hilarische en mooie liedjes en zijn scherpe cabaret. Gewapend met gitaar, piano en ukelele zingt hij over angst, liefde, licht, vrouwen en dat ongelooflijke geloof dat hem maar blijft boeien. Altijd solo, maar nu voor het eerst met band in een speciaal theaterconcert met bekende en nieuwe liedjes. En dat klinkt ontroerend goed. Timzingt zoals je hem nog nooit hebt gehoord. Samen met twee muzikanten van Trinity - Niek Smelt (drum) en Bert Bos (bas) - nam hij deze zomer de CD Timzingt - Zondermeer op.