Theatertour Matthijn Buwalda - Straks, als ik geen pijn meer doe

Groningen, Der Aa theater, zaterdag 14 februari 2015, 20:30 - 23:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Matthijn Buwalda voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Antje
Geweldige avond! Top. Mocht je nog twijfelen of je heen wilt gaan, dan zou ik zeggen, gewoon doen! Bestel die kaartjes direct.
Lisette
Toffe show met een gewaagd thema, maar super vet gedaan. Complimenten!
John
Mijn vrouw en ik heb een heerlijke avond gehad. Hard gelachen om Martijn z'n confronterende humor. Goed doordacht thema dat ons beide heeft aangesproken.
Agnes
Echt super geweldige avond gehad.een super artiest die je een mooie spiegel voorhoud en top
Ellen
Bijzonder mooi uitgewerkt thema, mooi verwoordt. Goede muziek, liedjes en begeleiding. Wat een talent. Kom graag nog een keer!
Hilma
Matthijn zet je wel aan het denken! Hoe stellen we ons als christenen op, wat hebben we gauw een oordeel klaar! En zijn we echt vergevingsgezind als het heel dicht in de buurt komt. Wij denken wel dat het heel confronterend kan zijn voor mensen die het hebben meegemaakt in hun eigen leven.
Mary
Geweldig, ik ben echt nog aan het na genieten. ook gelachen en onder de indruk van het verhaal over Joost. als er ooit een dvd van Matthijn uit komt zou ik daar ook heel blij mee zijn.
Anika Wolfs
Ik heb genoten. Wat een fijne humor en wat een talent voor schrijven. Hij maakt de dingen niet mooier dan ze zijn en dat is wel een verademing bij de maatschappij om je heen. Gedoe muzikale begeleiding ook. Een heerlijk avondje uit dus.
Janny
Matthijn neemt je mee in het verhaal. Zijn humor, het is geweldig In de pauze ben je nieuwsgierig hoe het verder gaat. Het is sprankelend. Goede muzikale begeleiding. Super avond!
Annerieke
Scherp om je aan te scherpen. Werpt een heldere en eerlijke blik op de rottigheid van ons mensen. Geeft perspectief om verder te kijken en laatste rivier over te steken naar het Beloofde land!

Info

Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

Komend voorjaar is Matthijn weer in het theater te vinden met zijn nieuwe programma 'Straks, als ik geen pijn meer doe'. Een gloednieuw verhaal omlijst door acht nieuwe liedjes over mensen zoals jij en ik in het perspectief van Gods grote verhaal. Ga met Matthijn mee het theater in en kom een avond meegenieten.

Het verhaal begint met een smsje van Joost, een vriend van vroeger, die graag eens bij wil praten. Het gesprek dat volgt lijkt echter meer op biechten dan op bijpraten. Joost heeft meer kapot gemaakt dan hem lief is en zoekt hier een oplossing voor. Die zoektocht blijkt echter over veel meer te gaan dan alleen over Joost. Zijn verhaal staat symbool voor de kerk, een hele generatie en een volk wat duizenden jaren geleden door een woestijn zwierf. Dit leidt tot een avond vol lachwekkende en confronterende situaties. Een verhaal over teleurstelling, hoop en genade. Met elkaar op weg naar 'Straks, als ik geen pijn meer doe'.