Christmas Rock Night 2014

Ennepetal (DE), Haus Ennepetal, vrijdag 12 - zaterdag 13 december 2014

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Christmas Rock Night voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Peet
Supergaaf was het maar vorig jaar vonden we het leuker met verschillende bands in zalen i.p.v. 1 programma. Het was zeker de moeite waard al vonden mijn niet-gelovige vrienden "de boodschap" iets teveel aanwezig ...
Yvonne Krakeel-de Jong
Top programma, goede bands, super om die weer terug te zien, fijn een heel weekend met dezelfde stijl muziek, zodat je écht het hele weekend uit je dak kan gaan! (uiteraard wel verschillend maar toch over het algemeen hetzelfde genre) Licht vond ik juist gaaf en geluid was het hele weekend prima, behalve bij Red. (Inieminietiny detail) Erg gezellig en de sfeer is altijd goed, relaxed, gezellig, ongedwongen, open, de bandmembers lopen gewoon tussen de mensen en daar kun je een praatje mee maken als je dat wilt, het samen-feestjes-bouwen-gehalte is erg hoog en dat is top!! Volgend jaar zeker weer!!
Egbert Van Hattem
Ja super genoten!was t waard zo n weekend,
Else
Weer erg genoten van het weekend! De bands hebben weer een heerlijke show neergezet en het was weer rocking! Vind ook de zitplaatsen altijd fijn. Kun je ook genieten en toch even uitrusten! Jammer dat de line up wel weer redelijk hetzelfde was. Ben nu 4 jaar geweest en behalve Sleeping Giant en wat kleinere bands heb ik ze allemaal al gezien. Ook de lichtshow was af en toe epilepsie opwekkend... En ik weet niet wat er bij Red aan de hand was, maar dat was erg teleurstellend.
Robin
Er genoten van de verschillende bands, misschien volgend jaar iets meer variatie in muziekstijlen aanbrengen om een nog breder publiek te trekken. Christelijke boodschap werd ook mooi neergezet waarbij Sleeping Giant en Discipel het bijzonder persoonlijk maakten. Geweldig!!
Mark
Helemaal TOP weer. Wij gaan al jaren en elk jaar is het weer genieten en rockend praisen! Geluid was dit jaar duidelijk minder bij veel optredenes en met name RED kan echt heel veel beter. Maar verder was de line-up weer helemaal prima wat ons betreft!
Maarten Braat
Lijkt er op dat er een nieuwe geluid- en lichtinstallatie was. Daar moet nog wel iets aan afgesteld worden. Soms letterlijk oorverdovend en oogverblindend. En wat was er met Red aan de hand? Dit was deze superband onwaardig. Volgend jaar ff over komen doen, of gewoon weer naar Nederland komen!
De Groot
Fantastische avond gehad! Heerlijke muziek!
Karel J. Van Der Lelij
Ik heb enorm genoten van al die heerlijke herrie. Vooral Trip to Dover, Sleeping Romance en Sacrety waren echt helemaal aan mij besteed, maar ook RED, HB en Children 18:3 waren echt goed.
Leonie
Het was mijn 5e jaar crn en het was weer zeer geslaagd! Ik vond het een super lineup. Leuk om sommige(in mijn ogen goeie bands) terug te zien. Ik was blij dat het hek bij mainstage nu wel goed vast stond, dat gaf een veiliger gevoel dam vorig jaar. Bij het concert van red ben ik na het 1e nummer weggegaan. Hun drumstel dat al de hele dag op het podium stond, en de rest dus niet het hele podium kon gebruiken was een tegenvaller, toen er wat technische problemen waren mistte ik iemand die uitleg kwam geven.
TImon
Dit was mijn eerste keer en ik vond het echt te gek! De line-up was te gek en ik vond de shows zeer goed ondersteund door de techniek, oftewel goed geluid en licht. (uiteraard niet altijd even goed) Ik vond het het geld meer dan waard.
Floris
Voor de derde keer en het was weer super. Gezellige en relaxte sfeer onder de festivalgangers, contact met de artiesten was ook leuk en de muziek was natuurlijk geweldig. Op wat technische foutjes met licht en geluid na, heeft de organisatie weer een prima weekend met harde rockmuziek weten neer te zetten. Top: The Ongoing Concept, Disciple, Sleeping Giant. Iets minder: RED (kunnen beter), Sleeping Romance (niet echt heel goed) en Children 18:3 (top optreden, maar helaas wel (te) kort.

Info

Tweedaags christelijk rock festival in het Ruhrgebied, op ongeveer twee uur over de Duitse grens. Elk jaar bezoeken honderden Nederlanders dit unieke rockfestival.

Programma vrijdag (17:00-00:30)
Disciple, Sleeping Giant, Manafest, HB, Safemode, Aliens Ate My Setlist, The Circle Ends, surprise programma. Vanaf 00:30 uur: DJ-Set met LZ7.

Programma zaterdag (15:00-24:00)
RED, Wolves At The Gate, Children 18:3, LZ7, The Ongoing Concept, Sacrety, Sleeping Romance, Trip To Dover, Staryend, Burning Nations, surprise programma.