Trinity in concert

Barneveld, Bethelkerk, zaterdag 27 februari 2016, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Info

Trinity's muzikale reis voerde hen al door vele landen en naar vele plaatsen, en op 27 februari doen ze Barneveld aan. Hun mix van Zuid-Amerikaanse en Ierse folk met Afrikaanse beats en pop grooves belooft weer uit te monden in een groot feest!

Trinity was al lang bezig met het maken van muziek, maar vanaf 2004 ontdekten ze een winnende formule. Ze creëerden hun eigen sound door Latijns- Amerikaanse en Ierse invloeden met allerhande andere wereldmuziek te combineren. Popmuziek met wereld-invloeden: Worldbeat. De muzikale reis leidde tot nu toe tot zes albums: Inicio (2007), Cada Dia (2009), Este Momento (2010), Pueblos Todos (LIVE) (2011), Qué Mas (2012) en MUNDO (2014).

Van deze albums verkochten ze inmiddels tienduizenden exemplaren. Hun muziek is levendig, emotievol en feestelijk. Een genot voor het oor en de dansvoeten. Op MUNDO werkte Trinity samen met producer Gordon Groothedde om hun sound verder te ontwikkelen en de verschillende invloeden te integreren tot één geheel.

De band brengt hun vrolijke en passievolle klanken niet alleen in Nederland ten gehore, maar trad ook op in landen als Rusland, Ierland, Gambia, Kenia en Peru, en tourt regelmatig in Frankrijk, Zwitserland en Duitsland.

De Stichting Jongeren Concerten Barneveld heeft de band weten te strikken voor een uniek en eenmalig avondvullend concert. Deze avond mag je niet missen! Het betreft een concert met zitplaatsen.