Verstillingsweekend - Herberg Welgelegen

Valkenburg (ZH), Herberg Welgelegen, vrijdag 19 februari 2016, 19:00 - 21:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Retraites voor nieuwe data.

Info

Na een succesvol eerste weekend in 2015, keert het Verstillingsweekend in Herberg Welgelegen terug. Dit weekend zal in het teken staan van ‘de Stilte’, aan de hand van het thema 'Ontmoet je jezelf, ontmoet je de Ander'. We volgen hierbij een programma, maar daarnaast is er veel ruimte voor ontmoeting en vrije tijd.

Programma

Op dag 1 is er na aankomst in de avond ruimte ingepland voor een kennismakingsspel, daarnaast vindt er uitleg plaats over de 'huisregels' en het doel van het weekend. De avond wordt afgesloten met een avondgebed in de kapel, gevolgd door een gezellig samenzijn.

Op Dag 2 verzorgt stiltetrainer Mirjam van de Vegt na ontbijt en ochtendgebed een lezing, met ruimte voor nagesprek en bijbehorende opdrachten. Na de uitgebreide lunch staat een stiltewandeling op het programma, met ruimte voor ontspanning aan het eind van de middag. Na het diner volgt een avondgebed en bezinningsoefeningen.

Het weekend wordt op Dag 3 afgesloten met (onder meer) een Stilteviering en er is ruimte voor eigen tijd, evaluatie en bemoediging. Rond 16.00 uur wordt het programma afgesloten.

Er is ruimte voor 13 deelnemers, dus we adviseren u om snel te reserveren. U heeft de mogelijkheid zich individueel op te geven. Uiteraard kunt ook samen met vriend, vriendin, partner of familielid komen. Het weekend is op basis van volpension. Heeft u aanvullende vragen, neem dan contact op met service@truetickets.nl