Klantenservice

New Wine Zomerconferentie 2021: Leven in Jezus

Locatie: Landgoed Velder, Spoorpad 2, 5298 LE, Liempde

Aanvang: donderdag 22 juli 2021
Einde: zondag 25 juli 2021, 13:00 uur (onder voorbehoud)

U ontvangt een week vooraf een e-ticket per email. U kunt het e-ticket vanaf dat moment ook vinden via de button 'Bekijk reservering' in uw bevestigingsmail.


New Wine bezoeken
Het is dit jaar niet mogelijk om te kamperen op de conferentie, met uitzondering van NEXT-deelnemers. Je kunt wel (één of meerdere dagen) als dagbezoeker komen, zonder te kamperen.

Aankomst en vertrek
 • Dagbezoek: het is nog niet bekend hoe laat het eerste programma begint. Je bent een uur van tevoren welkom.
 • Next: kwartiermakers woensdagavond, deelnemers donderdag vanaf 15:00 uur. Het programma eindigt zondag om 20:00, daarvoor pakken we al in.
 • Medewerkers: dit verschilt per team, overleg met je teamleider.
 • Contactformulier

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift) of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers):

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik verstuur dit bericht als organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Toegang tot concert of livestream - Via de bevestigingsmail kunt u uw reservering inzien. Vanaf een week voor het evenement vindt u daar ook uw e-ticket. Heeft u gereserveerd voor een livestream, dan vindt u die ook daar.
  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer, dan ziet u een melding in uw nieuwe reservering en kunt u één van beide gelijk annuleren.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.
  • Alle evenementen zijn Corona-proof - Bij alle aangeboden evenementen worden de actuele voorschriften van het RIVM opgevolgd. Wanneer de overheid nieuwe maatregelen aankondigt ontvangt u binnen 1-2 werkdagen bericht van de organisator wanneer deze maatregelen gevolgen hebben voor uw reservering.

  Nieuwsbrief truetickets.nl