Klantenservice

Zomertour Sela 2022 - Toekomst vol van hoopMeer informatie

Locatie: De Lichtboog, Kruisboog 22, 3994 AE, Houten

Aanvang: vrijdag 16 september 2022, 20:00
Deuren open: 19:00 uur
Einde: vrijdag 16 september 2022, 22:15 (onder voorbehoud)

Evenement met zitplaatsen en vrije plaatskeuze
Hoe eerder je aanwezig bent, hoe beter je plaats.

Over Sela
Sela schrijft nieuwe liederen voor de kerk, om samen te zingen. Kijk op www.sela.nl voor o.a. bladmuziek, liedteksten en CD's.

Zitplaatsen, PIN
Zitplaatsen met vrije plaatskeuze (bij binnenconcerten). Als er een pauze is graag daarna weer dezelfde plaats innemen. Houd er rekening mee dat het zicht op het podium soms beperkt is. Kleed je warm als het concert buiten of in een oude kerk is. Muziekboeken en CD's kunnen met PIN betaald worden. Koffie, thee en fris meestal ook.

Incassodatum
Reserveer je lang van tevoren? Dan wordt de incasso niet altijd gelijk afgeschreven. Vaak gebeurt dit aan het begin van het kwartaal waarin het concert plaatsvindt en soms in de maand voor het concert. Als de incasso niet lukt sturen we een bericht.

Fotograferen bij Sela-concerten
Fotograferen graag beperkt en zonder flits. Het maken van foto's en filmpjes kan storend zijn voor de mensen om je heen. Op Sela's Facebook- en Instagrampagina vind je live foto's van bijna elk concert.

Ruilen voor een andere datum
Let op: bij tours kun je tot 10 dagen vooraf vaak zelf ruilen voor een andere datum binnen dezelfde tour. Open daarvoor je reservering via de bevestigingsmail.

Privacy Statement Tearfund
Tearfund gaat zorgvuldig om met je gegevens, zie de privacyverklaring.

Geen e-ticket?

Je vindt deze via de bevestigingsmail. Daarnaast sturen we 1 week vooraf nog een reminder.

Dringend? Zoek dan naar een betaling aan Interticket. In de omschrijving van de betaling staat het reserveringsnummer en het aantal kaarten.

 • Bij het evenement kan een medewerker van de organisator de reservering daarmee opzoeken.
 • Via het contactformulier kun je de reservering opzoeken met het reserveringsnummer, tenzij het emailadres verkeerd was ingevuld bij het reserveren.
 • Reserveer eventueel opnieuw en stuur ons een bericht, dan lossen we dit na het evenement op.

  Geen email ontvangen en ook geen betaling aan Interticket gevonden? Dan is er mogelijk geen reservering.

 • Geen bevestiging ontvangen?

  Staat de bevestigingsmail bij ongewenste post? Of is de reservering met een ander emailadres geplaatst? Nog steeds niet gevonden? Stuur dan een bericht via het contactformulier.

  Contactformulier

  Binnen 2 minuten wordt een automatische reactie verstuurd met daarin de actuele reserveringen voor het opgegeven emailadres. Daarna volgt binnen 1-2 werkdagen nog een persoonlijk antwoord.

  Uw naam:


  Uw emailadres:


  Gaat uw vraag over een specifiek evenement?

  Gaat uw vraag over een bestaande reservering?

  • Vul uw reserveringsnummer in (6 cijfers, zie mail of bankafschrift)
  • Of uw rekeningnummer (alleen de laatste 9 cijfers)

  Optioneel

  In de volgende stap kunt u een vraag stellen.

  Ik ben organisator of adverteerder

  Privacy Statement


  Veelgestelde vragen

  • Geen bevestigingsmail ontvangen? Kijk eerst bij ongewenste post. Ook zonder bevestiging kan er een reservering gemaakt zijn. Reserveert u voor de 2e keer met het zelfde emailadres, dan vermelden we dit in de bevestigingsmail en kunt u één van beide gelijk annuleren. Het kan ook zijn dat u met een ander emailadres heeft geboekt.
  • Het e-ticket is één week voor het aanvang beschikbaar - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om het e-ticket te openen, vanaf één week voor aanvang. Bevestigingsmail kwijt? Bij gebruik van het contactformulier sturen we automatisch een mail terug met daarin toegang tot alle actieve reserveringen.
  • E-ticket niet op tijd via mail ontvangen? Je vindt het e-ticket ook via de bevestigingsmail. Kun je die niet vinden, zoek dan op je bankafschrift naar een afboeking van Interticket. In de omschrijving van de betaling vind je het reserveringsnummer en het aantal kaarten. Daarmee kan de medewerker bij de ingang van het event je reservering opzoeken.
  • Zelf ruilen voor een andere datum - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail (of andere mails over de reservering) om de reservering te openen. Klik op RUILEN om zelf een andere datum te kiezen (als het evenement deel uitmaakt van een reeks met een identiek programma).
  • Toegang livestream - Klik op 'Open reservering' in de bevestigingsmail om de video of livestream te bekijken (als het evenement als livestream wordt uitgezonden), vanaf de aangekondigde datum en tijd. Vaak is een livestream nog 2 weken terug te kijken.
  • Vraag over de betaling? - In de meeste gevallen wordt de reservering via automatische incasso betaald. We nemen contact op voor een tweede kans als dit niet lukt. De betaling wordt meestal op maandag afgeschreven, een week na het plaatsen van de reservering, maar vaak niet eerder dan het kwartaal waarin het evenement plaatsvindt.
  • Antwoord niet gevonden? - Neem contact op als u een vraag heeft voor dat u wilt reserveren, of als u de reservering niet kunt vinden. U ontvangt doorgaans binnen 1-2 werkdagen een reactie. Hier onder kunt u reserveringen opzoeken.

  Nieuwsbrief truetickets.nl


  Bedrijfsinformatie

  Algemene Voorwaarden & Privacy Statement

  Interticket inz. truetickets.nl

  Kamer van Koophandel nr. 30196833