Lazarus 7keer7 Tour: Laat mij nog een keer blozen

Leeuwarden, De Walrus, maandag 6 juni 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Jeannet
Inspirerende avond! Rinkes verhaal raakte me het meest in zijn openheid en kwetsbaarheid. Ik was deze keer vooral gekomen voorhet verhaal van johannes omdat wij zelf bezig zijn om ook in leeuwarden een Stadsklooster te beginnen. Heb gelukkig ook een poosje met hem kunnen doorpraten. Verder vond ik het van te voren wat vreemd dat jullie margrieta weer hadden uitgenodigd ( 2x zelfde) maar achteraf had zijn nu een totaal ander verhaal dan vorig, wat mij erg aansprak, dus helemaal prima.

Info

Wat heeft jou van je sokken geblazen? De taal van het geloof kan overbekend klinken. Preken kunnen vervelen. En dan opeens lees je iets, of hoor je iemand, en je hart slaat een slag over. Zo had je er nog nooit over gedacht! Je wereld staat op de kop - misschien wel voorgoed.

Twee jaar geleden werd de eerste 7keer7 tour georganiseerd en dat maakte veel los. Ook nu worden in 7 avonden 7 plaatsen in Nederland aangedaan, met telkens 7 sprekers die 7 minuten krijgen. Ze krijgen de vraag gesteld: Welke ontdekking, welke ervaring, welk inzicht heeft jou van je stoel doen vallen? Wat heeft jou het meest veranderd?

Verwacht 49 verrassende toespraken: een totaal frisse verwoording van het geloof, die je opnieuw laat blozen. En we hopen dat je met ons meedenkt, -praat en -doet.