Update: de komende tijd zijn er geen concerten mogelijk. Videoconcerten zijn toegestaan zonder publiek in de zaal. Als een gepland concert wordt afgelast ontvangt u binnen enkele dagen bericht van de organisator.

Lazarus 7keer7 Tour: Laat mij nog een keer blozen

Hilversum, Gebouw Evangelische Omroep, maandag 4 juli 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Bartho
Kwetsbare verhalen vanaf het podium laten hun invloed achter bij het publiek: niet vaak kwam ik zo snel en zo makkelijk én soms zo diepgaand in contact met anderen.

Info

Wat heeft jou van je sokken geblazen? De taal van het geloof kan overbekend klinken. Preken kunnen vervelen. En dan opeens lees je iets, of hoor je iemand, en je hart slaat een slag over. Zo had je er nog nooit over gedacht! Je wereld staat op de kop - misschien wel voorgoed.

Twee jaar geleden werd de eerste 7keer7 tour georganiseerd en dat maakte veel los. Ook nu worden in 7 avonden 7 plaatsen in Nederland aangedaan, met telkens 7 sprekers die 7 minuten krijgen. Ze krijgen de vraag gesteld: Welke ontdekking, welke ervaring, welk inzicht heeft jou van je stoel doen vallen? Wat heeft jou het meest veranderd?

Verwacht 49 verrassende toespraken: een totaal frisse verwoording van het geloof, die je opnieuw laat blozen. En we hopen dat je met ons meedenkt, -praat en -doet.