Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Martin Brand - Hollandsche Nieuwe

Leeuwarden, Theater de Bres, vrijdag 27 januari 2017, 20:00 - 22:30 uur

Info

Sommige vlinders waren liever gewoon rups gebleven. Waarom moet het lelijke eendje altijd zwaan en de kikker prins worden? Dat kan héél anders. Maak je borst maar nat. Ik kom eraan…” In zijn eerste solo-cabaretprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’ laat Martin Brand zich eens lekker gaan.

Na enkele hartstilstanden is hij de oude niet meer geworden. Maar de nieuwe durft hij eindelijk te zijn! Soms… Met tomeloze energie, humor, interactie, kwetsbaarheid, spontane ingevingen en gloednieuwe luisterliedjes gooit Martin zijn vleugels af in een ultieme poging te ontpoppen. Of dat gaat lukken?

Bijgestaan door zijn muzikale linker- en rechterhand Henk Doest en Jaap Kramer, laat hij u in ieder geval genieten van een (h)eerlijk avondje muziektheater. En dat is dan wel weer mooi!