Schrijvers voor Gerechtigheid (jubileumconcert Micha Nederland)

Houten, De Lichtboog, zaterdag 1 oktober 2016, 20:00 - 22:30 uur

Info

Schrijverscollectief Schrijvers voor Gerechtigheid treedt op met de volledige band tijdens het jubileumconcert van Micha Nederland, dat dit jaar 10 jaar bestaat.

Schrijvers voor Gerechtigheid is een christelijk schrijverscollectief met een missie. Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over. Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede. Naast hun inspirerende muziek wordt ook op een interactieve manier stilgestaan bij de woorden van de profeet Micha.

In 2016 viert Micha Nederland haar tienjarig bestaan. Al tien jaar is de organisatie actief met het verspreiden van de boodschap van gerechtigheid. De woorden van profeet Micha hebben in die jaren velen geïnspireerd om aan de slag te gaan met goed en recht doen. Micha Nederland verbindt, inspireert en activeert kerken en organisaties om actief christen te zijn in deze wereld. Dichtbij én ver weg.