Joke Buis - Concertreeks JDH2

Goes, Westerkerk, zaterdag 25 maart 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Joke Buis voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Erica En Henk Poortvliet
We hebben heerlijk gezongen, het was een geweldige avond!!
Lynne Simons
Het was geweldig.. haar passie voor Jezus raakte mijn hart en ontroerde mij. Mijn man was ook geraakt. Mooi en lief mens. Dank
Fam. Van Antwerpen
Eerder al bij een concert geweest en het was weer fijn deze avond mee te maken. Uniek en inspirerend! Volgende keer weer.
Kees Van Belzen
Wij vonden het bijzonder mooi!!!!!
Sija
Het was een prachtig programma, we hebben er van genoten, heerlijk meegezongen met woorden die je hart raken.
Ilse Fraanje
Het was geweldig mooi en ontroerend, prachtig gezongen bedankt voor de fijne avond
Ine
Het was geweldig om deze avond mee te maken. We waren voor de eerste keer naar dit concert geweest maar zeker niet voor de laatste keer! Fantastisch mooi.
Marianne
Een prachtig programma met mooie muziek en zang. En erg leuk om zelf te mogen meezingen. En ja, dat kerstconcert staat hier ook op het verlanglijstje.
Aart Slabbekoorn
Geweldig
Anneke De Ruiter - De Vogel
Heel erg genoten van deze avond. Prachtige liederen, enthousiaste band en met heel veel liefde gezongen door Joke en alle aanwezigen.
Fam. Van't Hof
Mooi concert, heerlijk gezongen, geluisterd naar Joke en haar zingen en verhalen.
Peter En Hennie
Genoten vaan een heerlijke avond aanbidding met Joke en band. Wat een geweldige muzikanten en enthousiasme voor onze God!
Andries En Anneke Jumelet
Geraakt door Gods liefde met een moderne vertolking van oude Johannes de Heerliederen. Zangeres en muzikanten super! Trompet ontroerend mooi! Prachtig pianospel.
Carla
Heerlijk, om zo met liederen God groot te kunnen maken. En ook zo fijn alle liederen in het Nederlands !!!!!! Wil zeker naar kerstconserf. Bedankt voor de fijne avond.
Elly
Ik vond het super...progamma was divers,lekker meegezogen,mooie liederen,kortom het was prima!!
Annelies
Prachtig, genoten van de avond, mooie afsluiting
Jan En Bep Den Deurwaarder
Geweldig genoten heerlijk mee gezongen.Joke zong echt met haar hart.

Info

Joke Buis speelt tijdens deze reeks concerten liederen van haar beide Johannes de Heer albums.

‘Daar Ruist Langs De Wolken’, 'Ik wil zingen van mijn Heiland', 'Ik zie een poort wijd open staan'... het is niet moeilijk om liederen uit de Johannes de Heer bundel te noemen of mee te zingen. De liederen spelen ook een grote rol in het leven van Joke, onder meer door haar opa, die haar veel liederen leerde en voorleefde.

Haar liefde voor de muziek laat ze horen met verfrissende arrangementen en een pure uitvoering op CD en tijdens concerten. Tijdens de optredens zingen jong en oud mee met de liederen. “Wat is het mooi dat er generaties zijn die ons voorgaan, bij de hand nemen en ons blijven aanmoedigen om te blijven bidden en vertrouwen op God”, vertelt Joke. "Ik wil daarvan blijven vertellen en ook met de liedjes van ‘Johannes de Heer Sessies volume 2’ mijn opa’s nagedachtenis en getuigenis levend houden.”

Enkele reacties op het (uitverkochte) presentatieconcert van de nieuwe cd:

We hebben genoten van het enthousiaste optreden. Wat kunnen bekende liederen dan ineens een openbaring zijn als het ritme wordt gewijzigd. Klaas en Lia

Hele mooie -te korte- avond met prachtige muziek. Heerlijk om een lied als 'Daar ruist langs de wolken' weer eens te horen! Dirk

Gaaf om zulke oude kerkliederen een modern tintje te geven, hier word ik gewoon blij van. Mary Weeder-Keur