Joke Buis - Concertreeks JDH2

Koudum, Baptistengemeente, zaterdag 1 april 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Joke Buis voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Alie
Prachtige avond! Mooie zang en goede band!
Adri
We hebben genoten, samen zingen over onze Verlosser, en redder. Liederen met een geweldige boodschap.
Douwe Reitsma
Geweldig mooi gezongen muziek mag wel wat zachter wat ons betreft
Nico
Heerlijke avond verblijd naar huis gekeerd met zus en heit en mem die van niks wisten en een geweldige avond hebben gehad!
Anneke Bras
Fantastisch! Sprankelend, muzikaal en verrasssend!
Ronald
We hadden mijn ouders uitgenodigd, die zelden nog ergens naar toe willen. Maar net als ons hadden ook zij een heerlijke avond gehad. Met goede herinneringen aan 'toen' en inspiratie voor nu en straks. Mooie muziek. Mooi uitgevoerd. En aanstekelijk om te zien met hoeveel passie en plezier Joke èn band op het podium staan!
Jetty
We hadden mijn ouders van 91 en 86 getrakteerd op een avondje Joke Buis en band:) Ze hebben zóóó genoten. Ze herkenden nog heel veel liederen van vroeger. Zo fijn dat we dit nog met hen konden beleven. Dankbaaarrrr.
Bertha Pietersma
Super genoten van de prachtige liederen, die Joke vol overtuiging met ons deelde. Waar je enthousiast van wordt en beseft hoe rijk wij zijn als je Jezus kent als je Heer. Bertha
Douwe
Ja, wat kan ik hier nog aan toevoegen. Alles is al gezegd, alles klopt. Ook mooi om te horen/zien, hoe Joke het aan elkaar praat met haar persoonlijk verhaal. Genoten van de muziek- en samenzang!!
Deborah
Heerlijke avond gehad!
Jan
Was een hele fijne avond zo van genoten
Riny
Prachtig concert, mooie mix van rustige en uitbundigere liederen. Goede band ook
Gea
Oude liederen mooie woorden en mooi gezongen en gespeeld ! Genoten!
Ineke
Het was een prachtige avond. Joke zei: ik word hier zo blij van! Volgens mij werden veel mensen in de zaal er blij van, wij in ieder geval wel! Wat een feestje!
N.IJpma
Super genoten. Weer helemaal anders dan het concert van de 1e cd. Fijne nummers, en super mooie sfeer!
Ymkje
Geweldig genoten!!!
Henk
Geweldig mooi vanavond, genoten van de geweldig bemoedigende liederen van Joh de Heer. Liederen die bij heel veel mensen mooie of verdrietige herinneringen oproepen.
Alie
Geweldige avond....enorm genoten. Liederen komen recht uit het hart.
Freek
Zit twee uur later op de bank in Apeldoorn nog enorm na te genieten van een heerlijke avond met prachtige, tijdloze muziek en zang over Gods oneindige Liefde. Dank jullie wel Joke en band!

Info

Joke Buis speelt tijdens deze reeks concerten liederen van haar beide Johannes de Heer albums.

‘Daar Ruist Langs De Wolken’, 'Ik wil zingen van mijn Heiland', 'Ik zie een poort wijd open staan'... het is niet moeilijk om liederen uit de Johannes de Heer bundel te noemen of mee te zingen. De liederen spelen ook een grote rol in het leven van Joke, onder meer door haar opa, die haar veel liederen leerde en voorleefde.

Haar liefde voor de muziek laat ze horen met verfrissende arrangementen en een pure uitvoering op CD en tijdens concerten. Tijdens de optredens zingen jong en oud mee met de liederen. “Wat is het mooi dat er generaties zijn die ons voorgaan, bij de hand nemen en ons blijven aanmoedigen om te blijven bidden en vertrouwen op God”, vertelt Joke. "Ik wil daarvan blijven vertellen en ook met de liedjes van ‘Johannes de Heer Sessies volume 2’ mijn opa’s nagedachtenis en getuigenis levend houden.”

Enkele reacties op het (uitverkochte) presentatieconcert van de nieuwe cd:

We hebben genoten van het enthousiaste optreden. Wat kunnen bekende liederen dan ineens een openbaring zijn als het ritme wordt gewijzigd. Klaas en Lia

Hele mooie -te korte- avond met prachtige muziek. Heerlijk om een lied als 'Daar ruist langs de wolken' weer eens te horen! Dirk

Gaaf om zulke oude kerkliederen een modern tintje te geven, hier word ik gewoon blij van. Mary Weeder-Keur