Reserveer nu voor EO-Jongerendag, Sons of Korah en GroenGelovig!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 10 december 2016, aanvang 20:00 uur. Locatie: Bonfire in Dordrecht.

Reacties van bezoekers (selectie): 9.5

Ik kwam voor Martin Brand maar ben zeer verrast door Elisa Mannah. Een leuk duo. Ik heb genoten van de zang en de muziek. Het cabarethgedeelte was ook erg leuk. Een volgende keer ga ik weer!
Thea

Een super avond gehad, goed in de 'kerstsfeer' en naast humor, geweldige zang ook nog iets om over na te denken mee naar huis. Echt genoten!
Renate

We hebben enorm genoten; 't was echt 'n feest! Mooi programma wat loopt als een trein en voor ieder wat wils. 'n Mooie opmaat naar Kerst; de liedjes blijven voorlopig wel doorzingen in ons hoofd! Heel erg bedankt!
Carmen

Mijn vrouw en ik zijn samen geweest en vonden het een prachtige avond. Mooie combinatie van humor en dan weer serieus. We hebben genoten!
Kees

Het was een geweldige avond. Wat een snelheid in afwisseling van serieus naar humor, knap hoor. Kwam eigenlijk voornamelijk voor Martin Brand, maar wat een stem heeft Elise Mannah. Prachtig. Samen zijn ze een leuk spontaan duo.
Jet

Het was een geweldige avond. Die ochtend hadden we een begrafenis,dat was heftig een collega van mijn man zij was 52 jaar. Maar het was zo'n lieve vrouw voor zoveel mensen ,en zij had God lief. Het was een getuigenis die begrafenis. En jullie avond was een warme douche. Jullie waren geweldig ! Fris,duidelijk,vol van Gods liefde,grappig,lief,leuk,en bijzonder van Elise dat zij zwanger is en zo Maria speelt.Jullie waren erg lief voor elkaar. Een geweldig zaal\kerk waar jullie optraden. Ga zo door samen,en laat Gods liefde voelen. Ik geef je moed om door te gaan, Gods rijke zegen jullie samen met jullie team van zangers en de muzikanten,super julie allemaa lxxxxx
Marga

Wij waren met 7 personen en waren allemaal onder de indruk .Kerstfeest werd belicht door heel veel verschillende kanten te laten zien en horen ..Martin en Elise was een Top team ...
Corry

Mooie avond, leuke avond. Andere manier van kerst vieren!
Margo

Het was echt een top avond!! Met een piekfijne inhoud. Wat hebben we genoten!!
Jan en Beatrix

Ik en mijn vrouw zijn al jaren fan van Martin brand. Na jaren van niet kunnen of te ver weg eindelijk weer de mogelijkheid.. De avond was in 1 wordt geweldig.. Een avond met een lach en een traan. Ook Elise mannah die wij niet kende heeft ons positief verast.
Jarno & wendy stuurman.

Wat was dit een mooie avond. Het ene moment rolt er een traan van verdriet, het andere moment rolt er een traan van de lach. Super! Dank jullie wel voor dit kerstFEEST :)
Magda Leerdam

Fantastisch!!! We hebben genoten!
Maaike

Mooie, bijzondere avond gehad. Echt een aanrader. Op een leuke manier weer even stilgezet bij waar het met kerst echt om draait.
Marinka

Ben samen met mijn man geweest we vonden het een geslaagde avond , heb de c.d ook al geluisterd met een lach op mijn gezicht !!!! Wij zeggen top !!!
Ans

Wat was het gaaf. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat!
Esther

Het was echt een top avond!! Met een piekfijne inhoud. Wat hebben we genoten!!
Jan en Beatrix

het was een fantastische avond!!! heb cd gekocht en geniet nog heerlijk na.
Marja van Veen

Was een hele mooie avond. Zeer goed in elkaar gezet programma! Dank jullie wel!!!
lisette

Het was super fijn. Piekfijn wel te verstaan. We hebben genoten..
Wim, Agonda en Matthias van Kuik

EO-Jongerendag 2018 - Matt Redman
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018