Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Dordrecht, Bonfire, zaterdag 10 december 2016, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kersttour Piekfijn voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marja Van Veen
Het was een fantastische avond!!! heb cd gekocht en geniet nog heerlijk na.
Lisette
Was een hele mooie avond. Zeer goed in elkaar gezet programma! Dank jullie wel!!!
Kees
Mijn vrouw en ik zijn samen geweest en vonden het een prachtige avond. Mooie combinatie van humor en dan weer serieus. We hebben genoten!
Carmen
We hebben enorm genoten; 't was echt 'n feest! Mooi programma wat loopt als een trein en voor ieder wat wils. 'n Mooie opmaat naar Kerst; de liedjes blijven voorlopig wel doorzingen in ons hoofd! Heel erg bedankt!
Marga
Het was een geweldige avond. Die ochtend hadden we een begrafenis,dat was heftig een collega van mijn man zij was 52 jaar. Maar het was zo'n lieve vrouw voor zoveel mensen ,en zij had God lief. Het was een getuigenis die begrafenis. En jullie avond was een warme douche. Jullie waren geweldig ! Fris,duidelijk,vol van Gods liefde,grappig,lief,leuk,en bijzonder van Elise dat zij zwanger is en zo Maria speelt.Jullie waren erg lief voor elkaar. Een geweldig zaal\kerk waar jullie optraden. Ga zo door samen,en laat Gods liefde voelen. Ik geef je moed om door te gaan, Gods rijke zegen jullie samen met jullie team van zangers en de muzikanten,super julie allemaa lxxxxx
Corry
Wij waren met 7 personen en waren allemaal onder de indruk .Kerstfeest werd belicht door heel veel verschillende kanten te laten zien en horen ..Martin en Elise was een Top team ...
Ans
Ben samen met mijn man geweest we vonden het een geslaagde avond , heb de c.d ook al geluisterd met een lach op mijn gezicht !!!! Wij zeggen top !!!
Margo
Mooie avond, leuke avond. Andere manier van kerst vieren!
Jan En Beatrix
Het was echt een top avond!! Met een piekfijne inhoud. Wat hebben we genoten!!
Maaike
Fantastisch!!! We hebben genoten!
Jan En Beatrix
Het was echt een top avond!! Met een piekfijne inhoud. Wat hebben we genoten!!
Esther
Wat was het gaaf. Een prachtige avond met humor en ontroering. Heerlijke show waar je even helemaal in weg kan dromen. Een echte aanrader. Weer even stilstaan bij waar kerst om gaat!
Wim, Agonda En Matthias Van Kuik
Het was super fijn. Piekfijn wel te verstaan. We hebben genoten..
Jarno & Wendy Stuurman.
Ik en mijn vrouw zijn al jaren fan van Martin brand. Na jaren van niet kunnen of te ver weg eindelijk weer de mogelijkheid.. De avond was in 1 wordt geweldig.. Een avond met een lach en een traan. Ook Elise mannah die wij niet kende heeft ons positief verast.
Thea
Ik kwam voor Martin Brand maar ben zeer verrast door Elisa Mannah. Een leuk duo. Ik heb genoten van de zang en de muziek. Het cabarethgedeelte was ook erg leuk. Een volgende keer ga ik weer!
Magda Leerdam
Wat was dit een mooie avond. Het ene moment rolt er een traan van verdriet, het andere moment rolt er een traan van de lach. Super! Dank jullie wel voor dit kerstFEEST :)
Renate
Een super avond gehad, goed in de 'kerstsfeer' en naast humor, geweldige zang ook nog iets om over na te denken mee naar huis. Echt genoten!
Jet
Het was een geweldige avond. Wat een snelheid in afwisseling van serieus naar humor, knap hoor. Kwam eigenlijk voornamelijk voor Martin Brand, maar wat een stem heeft Elise Mannah. Prachtig. Samen zijn ze een leuk spontaan duo.
Marinka
Mooie, bijzondere avond gehad. Echt een aanrader. Op een leuke manier weer even stilgezet bij waar het met kerst echt om draait.

Info

De zingende theatermakers Martin Brand en Elise Mannah zorgen voor een heerlijke opmaat naar kerst met hun nieuwe kerst-theaterprogramma ‘Piekfijn’.

Piekfijn is een speelse, sfeervolle opmaat naar kerst. Speciaal voor deze muzikale voorstelling schreven Martin en Elise nieuwe liedjes en verhalen om kerst te beleven én te delen met jou. Ze kijken zingend door de ogen van Jozef, Maria, een Herder, Wijze én zelfs een Voederbak komt zingen. Allemaal delen ze iets over hun ervaring met het kerstkind… Maar ook zingen ze over het missen van een geliefde tijdens de feestdagen, decemberstres, verlangen naar vrede én versieren ze gezellig een stal om daarin feestelijk met je aan tafel te gaan. Zoals je van dit tweetal kunt verwachten wisselen breekbare luisterliedjes, een enkele meezinger, prachtige duetten, interactie, inspirerende gedachten en humor elkaar een rap tempo af.

In december trekken Martin en Elise het land door met geweldige vocals en vier topmuzikanten: Henk Doest (toetsen), Frank van Essen (viool en slagwerk), Mark Dekkers (basgitaar) en Michael Rothuizen (gitaar).

Speciaal voor dit programma maakten zij samen een kerst-album dat je tegelijk met de tickets extra voordelig in de voorverkoop kunt bestellen.