Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Leeuwarden, Koepeltheater, dinsdag 13 december 2016, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Hotty Steringa
We hebben genoten.Een prachtige avond.
Elly
Wat een heerlijke verrassende avond. Gave muziek, leuke benadering van het uberbekende kerstverhaal waardoor ook ik het toch nog es vanuit een ander perspectief het beleefd! Flinke aanrader om te gaan! Zangers en band: geweldige grote complimenten, Zegen gekregen!
Jacqueline
Wat een prachtduo zeg. Zeker genoten.
Edwin
Genieten! Het cabaret stukje is hilarisch :)
Nynke
Humor,ontroerend,kerst,stilstaan,stil gezet. Hierbij een paar steekwoorden. Kortom, prachtige avond! Heb genoten.
Itte
Wat een geweldige talenten hebben jullie! Wat is het aloude kerstverhaal met een verfrissend nieuwe invalshoek gepresenteerd! Dat zet je aan het denken.....En kunnen tranen van lachen ineens overgaan in tranen van diep besef en ontzag door en voor baby Jezus. In een woord Geweldig fijn, deze Piekfijn.
Jessica
Het was geweldig wauw wat heb ik weer genoten. Me lachspieren zijn weer getraind haha...????
Dedtie
Fijne avond gehad....Martin en Elisa....maar dan heel anders :)
Desiree
Prachtige combinatie van stemmen en afwisseling van emoties; heel verfrissend
Siske
Kerst vanuit verrassende gezichtspunten
Wietske
Fijne avond gelachen
Baukje
Prachtig kerstverhaal verwoord. Erg genoten!

Info

De zingende theatermakers Martin Brand en Elise Mannah zorgen voor een heerlijke opmaat naar kerst met hun nieuwe kerst-theaterprogramma ‘Piekfijn’.

Piekfijn is een speelse, sfeervolle opmaat naar kerst. Speciaal voor deze muzikale voorstelling schreven Martin en Elise nieuwe liedjes en verhalen om kerst te beleven én te delen met jou. Ze kijken zingend door de ogen van Jozef, Maria, een Herder, Wijze én zelfs een Voederbak komt zingen. Allemaal delen ze iets over hun ervaring met het kerstkind… Maar ook zingen ze over het missen van een geliefde tijdens de feestdagen, decemberstres, verlangen naar vrede én versieren ze gezellig een stal om daarin feestelijk met je aan tafel te gaan. Zoals je van dit tweetal kunt verwachten wisselen breekbare luisterliedjes, een enkele meezinger, prachtige duetten, interactie, inspirerende gedachten en humor elkaar een rap tempo af.

In december trekken Martin en Elise het land door met geweldige vocals en vier topmuzikanten: Henk Doest (toetsen), Frank van Essen (viool en slagwerk), Mark Dekkers (basgitaar) en Michael Rothuizen (gitaar).

Speciaal voor dit programma maakten zij samen een kerst-album dat je tegelijk met de tickets extra voordelig in de voorverkoop kunt bestellen.