Kersttour ‘Piekfijn’ met Martin Brand en Elise Mannah

Bunschoten-Spakenburg, Noorderkerk, dinsdag 20 december 2016, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kersttour Piekfijn voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Ina
Niks te veel gezegd van alle reacties die ik al langs zag komen wij waren met 5 personen en hebben er met z'n allen ontzettend van genoten van het Engelen lied en alle toneelstukjes en liedjes wat een avond!!
Wousje
Prachtig zo mooi
Christel
Het was mooi, grappig en gevarieerd. ik heb een leuke avond gehad. Enige punt was, dat het je het soms niet goed kon zien, ivm te laag podium.
Hanneke En Erik
Wij waren erg verrast tijdens en na deze avond! We hebben genoten van eerlijk gezegd elk onderdeel van de avond. Het theater-aspect met de flinke dosis humor die daarbij kwam kijken hadden we niet verwacht van Martin&Elise. We vonden het mooi dat het Kerstverhaal vanuit andere personen werd belicht. Erg origineel en boeiend. Ook onze complimenten voor de band en het koor!!
Gerard
Super leuke avond gehad, serieus maar zeker ook humorvol en zeer professioneel qua zang en muziek.
Willemina
Mooie kerstliedjes, maar deels ook amateuristisch en simpele humor, jammer, want er waren zoveel mooie stemmen.
Gerie Jansen
Het was meer dan geweldig .ik heb geweldig genoten .ik heb een moeilijke tijd maar dit was zo fijn ,ik zou zo weer gaan.
Clary
Tof....supergenoten!! Tot volgend jaar :-)
Jeroen
Mooie, eigentijdse vertolking van het kerstverhaal.
Marja
Één woord geweldig.
E Dirks
Ik vond het programma op een paar liedjes na, saai en totaal niet boeiend. Te simpel en absoluut geen 18 euro waard. De kerstgedachte vond ik erg ver weg. Heel jammer!
Hilda
Aanrader! Ik heb genoten! Het kerstverhaal vanuit diverse invalshoeken, in een eigentijdse stijl.
Gerda
Genoten van deze mooie avond. Het was super! Op een moderne manier stilstaan bij kerst. Heel mooi gezongen en prachtige muziek. Bedankt!!

Info

De zingende theatermakers Martin Brand en Elise Mannah zorgen voor een heerlijke opmaat naar kerst met hun nieuwe kerst-theaterprogramma ‘Piekfijn’.

Piekfijn is een speelse, sfeervolle opmaat naar kerst. Speciaal voor deze muzikale voorstelling schreven Martin en Elise nieuwe liedjes en verhalen om kerst te beleven én te delen met jou. Ze kijken zingend door de ogen van Jozef, Maria, een Herder, Wijze én zelfs een Voederbak komt zingen. Allemaal delen ze iets over hun ervaring met het kerstkind… Maar ook zingen ze over het missen van een geliefde tijdens de feestdagen, decemberstres, verlangen naar vrede én versieren ze gezellig een stal om daarin feestelijk met je aan tafel te gaan. Zoals je van dit tweetal kunt verwachten wisselen breekbare luisterliedjes, een enkele meezinger, prachtige duetten, interactie, inspirerende gedachten en humor elkaar een rap tempo af.

In december trekken Martin en Elise het land door met geweldige vocals en vier topmuzikanten: Henk Doest (toetsen), Frank van Essen (viool en slagwerk), Mark Dekkers (basgitaar) en Michael Rothuizen (gitaar).

Speciaal voor dit programma maakten zij samen een kerst-album dat je tegelijk met de tickets extra voordelig in de voorverkoop kunt bestellen.