Reserveer nu voor Sons of Korah, New Wine en EO-Jongerendag!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 25 maart 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Bethel in Drachten.

Reacties van bezoekers (selectie): 8.7

Het was prachtig, mijn man en ik hebben enorm van deze avond genoten.
Ali

Ik was enigszins teleurgesteld. Ondanks de kwaliteit van het koor een matig programma. Niet echt een musical, eenzijdig en zoveel passiever dan wat ik bij het OGC gewend ben. De twee nummers aan het eind raakten wel. Fijn om samen te zingen en geloof te beleven.
Mar

Prachtig. Ik heb geweldig genoten. De zang in combinatie met het gesproken verhaal was heel indrukwekkend. Bedankt!
Karolien

Heel erg genoten. Vandaag lekker nagenieten met de cd en natuurlijk heerlijk meezingen.
Ineke en Geert

Hartverwarmend, prachtig dat de Heer hen zo gebruikt om Zijn evangelie te verspreiden. Loop de hele ochtend al weer te zingen... Living water... don't you cry...imposante nummers. Hoop er volgend jaar weer bij te zijn.
Sonja

Geweldige avond gehad. Nu hopen dat ik bij het mass koor mag
Margriet

Genoten van concert alhoewel er wel meer theater bij had gemogen om zo meer het musicalgevoel te hebben. Topkwaliteit! Dank jullie wel! alle betrokkenen bij Oslo Gospel Choir. May God bless you all! tot ziens.
Saapke

heel erg mooi! soms kippenvel.....
willeke

Mooie avond met mooie zang gehad. Jammer dat de gesproken tekst taaltechnisch niet goed was, en de eerste worden vielen vaak weg- waren niet te horen. Top koor !
Marianne

Helaas was het concert voor mij ook een teleurstelling. Het kwam allemaal wat 'gemakkelijk' over. Eenvoudige liedjes met veel herhaling. Ook werd er nagenoeg niet meerstemmig gezongen. Daarbij vond ik de rol van Jezus niet goed gekozen. De man kan prima zingen, maar kan het minder goed overbrengen. Zijn Engels is ook niet altijd verstaanbaar. Jammer, maar ik hoop een volgende keer beter!
Nynke

Fantastisch, niet alleen wij hebben genoten, God zelf was erbij en verblijde zich, God troont op de lofzangen van Zijn volk.Veel zegen toegewenst aan uw allen.Het was a happy evening !!
Geke

Super genoten en wat mooi samenspel tekst en muziek.
Sietske

Het concert was prachtig, maar veel tekort!! We hebben genoten. We krijgen nooit genoeg van het Oslo Gospel Choire!
Ineke

Het was een geweldige avond, ik had gewoon af en toe kippevel. Ik verheug mij al op volgend jaar weer als ze komen!!!
Addi

Wat een fantastische avond en een geweldig mooi programma. Gelukkig zijn het ook maar mensen en dat was te horen toen Hans zijn tekst kwijt was maar weer zeer professioneel opgepakt! Complimenten aan Tore voor het schrijven van muziek dat land in harten van alle aanwezigen. God is groot
Ronald

We waren ook bij het prachtige concert aanwezig. Delen uit het Mattheusevangelie werden voorgelezen (mooie duidelijke stem!) en op de beamer kwam de tekst in het Engels. De combinatie van zang en gesproken woord was mooi. Soms was het applaudisseren voor mij wat storend, vooral na bepaalde liederen. Maar het was zeker een mooie avond. Bedankt daarvoor!
Alien en Wim

Samengevat in één woord: GROOTS! Wat een klasse! wat een kwaliteit! Mooi ook, die gesproken teksten, ter inleiding op het vervolg van het programma. (Ook het spontane welkom was hartverwarmend). En Jezus? PESPECTVOL vertolkt!! Daarom: GROOTS
Hendrik

Zang muziek geweldig! Indrukwekkend. 1e gedeelte was beeld en geluid niet altijd correct. Was jammer zie graag wie er zingt. 2e gedeelte was perfect. Wij hebben in geweldig mooie avond gehad. Bedankt!
Teuntje

de getuigenis van Tore het gaat om Hem en zo is het. Mooie liederen. voor de pauze kwamen ze vermoeid over de zanger die jezus speelde wist zijn tekst even niet. maar, goed opgepakt. Na de pauze hadden ze meer pouwer. al met al een mooie avond en na het concert hebben we met een aantal leden van het koor gesproken
Andrea

Het was onze mooiste avond van OGC. Doordat er een verhaallijn in zat werd je er compleet in meegenomen. De stemmen blijven fantastisch, wat 'n power! Prachtig gecomponeerd. Kortom een waardevolle avond. Tusen Takk for alt OGC, Vi kommer neste gang igjen!!
Chris en Marleen

EO-Jongerendag 2018 - For King & Country
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018