Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 25 maart 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Bethel in Drachten.

Reacties van bezoekers (selectie): 8.7

Het was onze mooiste avond van OGC. Doordat er een verhaallijn in zat werd je er compleet in meegenomen. De stemmen blijven fantastisch, wat 'n power! Prachtig gecomponeerd. Kortom een waardevolle avond. Tusen Takk for alt OGC, Vi kommer neste gang igjen!!
Chris en Marleen

We waren ook bij het prachtige concert aanwezig. Delen uit het Mattheusevangelie werden voorgelezen (mooie duidelijke stem!) en op de beamer kwam de tekst in het Engels. De combinatie van zang en gesproken woord was mooi. Soms was het applaudisseren voor mij wat storend, vooral na bepaalde liederen. Maar het was zeker een mooie avond. Bedankt daarvoor!
Alien en Wim

We hebben genoten! Wat een prachtige stemmen. We genieten al jaren van het Oslo Gospel Choir. heerlijk ook de toegift, waarbij we nog even heerlijk mee konden zingen!
Titia

Het concert was prachtig, maar veel tekort!! We hebben genoten. We krijgen nooit genoeg van het Oslo Gospel Choire!
Ineke

Genoten van concert alhoewel er wel meer theater bij had gemogen om zo meer het musicalgevoel te hebben. Topkwaliteit! Dank jullie wel! alle betrokkenen bij Oslo Gospel Choir. May God bless you all! tot ziens.
Saapke

Geweldig! Wat een prachtige uitvoering. Kippenvel. Meteen cd gekocht om thuis na te genieten!
Ray

De zang was prachtig, geluid had wel wat zachter gemogen. En ik miste bij het koor soms de beleving, het was statig....maar wel genoten...
Elly

Geweldige avond, we zijn ook net thuis. Mooie liederen. Zaten ook wel bekende stukjes tussen. Maar al met al, de uitvoering en voice over heel mooi. Bijzonder om Messiah mee te maken.
Thea M.

top avond
j.pama

Het concert wordt zeer overschat; persoonlijk vond ik het nogal matig. Weinig variatie en wat was er nu zo speciaal aan deze musical? Routinematig, het heeft mij weinig kunnen raken.
knaut

Ik sluit me aan bij alle voorgaande reacties. We hebben genoten! Het was prachtig!
Harma

Heerlijke dag gehad. Prachtig koor. Workshop gaf voor mij extra dimensie aan het concert doordat 2 's middags geleerde liedjes 's avonds terugkwamen.
Joop b.

Heel erg genoten. Vandaag lekker nagenieten met de cd en natuurlijk heerlijk meezingen.
Ineke en Geert

Hartverwarmend, prachtig dat de Heer hen zo gebruikt om Zijn evangelie te verspreiden. Loop de hele ochtend al weer te zingen... Living water... don't you cry...imposante nummers. Hoop er volgend jaar weer bij te zijn.
Sonja

PRACHTIG. Mooie Muziek en teksten. Geweldig gezongen en gemusiceerd.
Diety

Het was prachtig, mijn man en ik hebben enorm van deze avond genoten.
Ali

ge-wel-dig!!
menno bult

Zangkwalitiet van het koor is van grote klasse. Een ingetogen rol van Jezus. In zang en woord echt mooi neergezet.. Had graag nog een scène extra willen zien en horen: de ontvangst van de Geest..(dst is een feest namelijk). Maar Oh happy day als uitsmijter was ook heerlijk..!
Pierre

Helaas was het concert voor mij ook een teleurstelling. Het kwam allemaal wat 'gemakkelijk' over. Eenvoudige liedjes met veel herhaling. Ook werd er nagenoeg niet meerstemmig gezongen. Daarbij vond ik de rol van Jezus niet goed gekozen. De man kan prima zingen, maar kan het minder goed overbrengen. Zijn Engels is ook niet altijd verstaanbaar. Jammer, maar ik hoop een volgende keer beter!
Nynke

Geweldig mooie combi voorlezen bijbelteksten opgevolgd door indrukwekkende zang! Wat een Godgegeven avond
René

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018