Reserveer nu voor New Wine, There is more en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 25 maart 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Bethel in Drachten.

Reacties van bezoekers (selectie): 8.7

Een musical vond ik het niet. Daar stel ik me toch íets anders bij voor. Maar ik heb genoten van een geweldig concert. Ik heb gekeken naar geweldige zangers die met hart en ziel voor God musiceren.. wat een inspiratie!
Ruth

In 1 woord geweldig. Met de handtekeningen op cd plaatsen ook nog met Lars Andernach Fredriksen gesproken! Mijn avond kan niet meer stuk!
Marijke

Een prachtig concert. Erg van genoten, werd erg bemoedig door tekst en muziek. Geniet thuis van de cd nog lekker na.
Jellie

Een prachtige uitvoering over het leven van Jezus. Voor mij sprong Petrus eruit met zijn vertolking. Jammer dat er na elk lied geklapt werd.
Dieuwke de Vries.

Genoten van het koor. Licht en geluid top! Gesproken woord heel goed gedaan! Kortom, een prachtige avond!!!
Judith

Wat een geweldige avond. Hartverwarmend.
henk

Indrukwekkende avond en mooi programma rond het leven en sterven van Jezus. Mooie stemmen. Het tweede deel beter dan het eerste met name was na de pauze het geluid achterin beter. Kom graag nog eens terug.
Annet

Het concert wordt zeer overschat; persoonlijk vond ik het nogal matig. Weinig variatie en wat was er nu zo speciaal aan deze musical? Routinematig, het heeft mij weinig kunnen raken.
knaut

Indrukwekkend altijd heel bijzonder het leven van Jezus.Heel mooi neer gezet door het Oslo Gospel Choir.
Betsu

GEWELDIG, een prachtige avond, mooie teksten. Les is more.
Anneke

Echt mooi, 100% kwaliteit
Erik

Wij hebben genoten gisteren en er zaten weer prachtige nummers bij! Wel jammer dat de'afterparty' zo kort was. ..aan de andere kant. ...van ogc krijg ik nooit genoeg!
Bea

Samengevat in één woord: GROOTS! Wat een klasse! wat een kwaliteit! Mooi ook, die gesproken teksten, ter inleiding op het vervolg van het programma. (Ook het spontane welkom was hartverwarmend). En Jezus? PESPECTVOL vertolkt!! Daarom: GROOTS
Hendrik

Prachtig! We hebben genoten! De cd is ook heel erg mooi!
Hilly

We hebben genoten! Wat een prachtige stemmen. We genieten al jaren van het Oslo Gospel Choir. heerlijk ook de toegift, waarbij we nog even heerlijk mee konden zingen!
Titia

Geweldige avond gehad. Nu hopen dat ik bij het mass koor mag
Margriet

Geweldig. Het heeft me ontroerd. Dan aan het eind nog even meezingen ,dan ga je helemaal happy naar huis.
Afie

Een hele mooie avond. De gelezen tekst kwam goed over en de aansluitende liederen waren indrukwekkend mooi gezongen. De toegift was ook heel mooi. Volgend jaar weer. Straks de cd luisteren.
Annette

Heerlijke dag gehad. Prachtig koor. Workshop gaf voor mij extra dimensie aan het concert doordat 2 's middags geleerde liedjes 's avonds terugkwamen.
Joop b.

Het was een zeer boeiende indrukwekkende avond! Ik heb zeker genoten van het optreden van het Oslo Gospel Choir met The Musical MESSIAH.
Anton

New Wine Zomerconferentie 2018
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018