Reserveer nu voor Matthijn Buwalda, Pearl Jozefzoon en Trinity!
Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 25 maart 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: De Bethel in Drachten.

Reacties van bezoekers (selectie): 8.7

Wat een fantastische avond hebben we gehad. Genoten! Wat een fantastisch team is OsloGospelChoir. Ingetogen, het raakt je hart!
Hanneke

Geweldige avond, we zijn ook net thuis. Mooie liederen. Zaten ook wel bekende stukjes tussen. Maar al met al, de uitvoering en voice over heel mooi. Bijzonder om Messiah mee te maken.
Thea M.

wij vonden het optreden van het koor geweldig mooi!!Het koor was een eenheid met mooie stemmen. Het evangelie werd niet zomaar gezongen. Hun hart was er in en dat kon je merken. Soms was applaudisseren overbodig, de stilte na n stuk paste vaak beter. De Heer was er bij. Prachtig.
conny

Ik was enigszins teleurgesteld. Ondanks de kwaliteit van het koor een matig programma. Niet echt een musical, eenzijdig en zoveel passiever dan wat ik bij het OGC gewend ben. De twee nummers aan het eind raakten wel. Fijn om samen te zingen en geloof te beleven.
Mar

Wat een fantastische avond en een geweldig mooi programma. Gelukkig zijn het ook maar mensen en dat was te horen toen Hans zijn tekst kwijt was maar weer zeer professioneel opgepakt! Complimenten aan Tore voor het schrijven van muziek dat land in harten van alle aanwezigen. God is groot
Ronald

Wij hebben genoten gisteren en er zaten weer prachtige nummers bij! Wel jammer dat de'afterparty' zo kort was. ..aan de andere kant. ...van ogc krijg ik nooit genoeg!
Bea

ge-wel-dig!!
menno bult

wij hebben genoten! de dames zang was erg sterk. was de lange autorit meer dan waard.
ria

Harmonie. Glashelder. Mooie afwisseling en samenwerking op het podium.
Ellen

Helaas was het concert voor mij ook een teleurstelling. Het kwam allemaal wat 'gemakkelijk' over. Eenvoudige liedjes met veel herhaling. Ook werd er nagenoeg niet meerstemmig gezongen. Daarbij vond ik de rol van Jezus niet goed gekozen. De man kan prima zingen, maar kan het minder goed overbrengen. Zijn Engels is ook niet altijd verstaanbaar. Jammer, maar ik hoop een volgende keer beter!
Nynke

Het was een geweldige avond, ik had gewoon af en toe kippevel. Ik verheug mij al op volgend jaar weer als ze komen!!!
Addi

Genoten van concert alhoewel er wel meer theater bij had gemogen om zo meer het musicalgevoel te hebben. Topkwaliteit! Dank jullie wel! alle betrokkenen bij Oslo Gospel Choir. May God bless you all! tot ziens.
Saapke

Indrukwekkend en van hoog niveau het raakt je hart Jelly
Jelly

Prachtig! Wat een stemmen. Dit had ik zeker niet willen missen. Nu thuis nagenieten met de cd.
Grietje

Leven van Jezus is erg mooi gezongen door het koor. Het verhaal was duidelijk verwoord. Vond alleen de stem van Jezus erg irritant. Zat geen gevoel bij. In het laatste nummer happy days kwam jezus los en deed het stukken beter.
Sylvia

Ik vond het tegenvallen. Alhoewel er mooie nummers in zaten, was de zang van "Jezus" slecht (jammer dat de solist van het slotnr niet de leadzang had), en de teksten vond ik slap; de zang van de vrouwelijke solisten was wel heel sterk. De eerste nummers waren flauw en simpel, de melodie had ook op een concert van de 3 j's niet misstaan. Jammer, want we zijn er een eind voor gekomen.
wouter

Prachtig! Kippenvel momenten.heel mooi.
Tineke

Het was prachtig, mijn man en ik hebben enorm van deze avond genoten.
Ali

De zang was prachtig, geluid had wel wat zachter gemogen. En ik miste bij het koor soms de beleving, het was statig....maar wel genoten...
Elly

Het was een geweldig mooi concert ,Wat een mooie stemmen we hebben genoten !!!
T janmaat

TrueTickets
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2017