De Passie Nabij met de Zandtovenaar & Martin Brand (avondvoorstelling)

Kampen, Stadsgehoorzaal, vrijdag 14 april 2017, 20:15 - 22:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van De Passie Nabij voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

A V.d.Boom
Indrukwekkend! Wat een ongelooflijk talent hebben Martin en Gert, de muzikanten en het koor, hoog niveau. We waren er stil van en we voelden ons bevoorrecht om dit mee te mogen maken. De lijdensweg van Jezus zo te kunnen neerzetten is bijzonder!
Wouda
Een geweldige avond....prachtig gedaan. ..complimenten band , zangers echt super...misschien ietjes te hard kwa muziek....maar echt top!
Loes
Avond was snel voorbij. Mijn moeder van 80 jaar vond het heel goed vertelt en vond het fijn dat het vooral Nederlandse liedjes waren. Het was nog beter te volgen geweest qua tekst als het geluid iets minder luid had gestaan. Muzikanten heel professioneel, drummer mag iets minder hard slaan dan hoor je hem nog wel. Zandtovenaar prachtige vertolking Glow in the dark was heel mooi. Jammer dat er toch foto's werden gemaakt met flits. Tot volgend jaar!
Gert & Nytha
Wat een geweldige avond was dit zeg, echt grote klasse!! Ongelooflijk mooi, indrukwekkend en raakte me tot diep in m'n binnenste. Heb veel "kippenvel" momentjes gehad. Ik zeg; volgend jaar op de Dam !! Dit moet gewoon iedereen zien. Muziek was top en voor ons zeker niet te hard.
Rob En Fenny
Indrukwekkend!!!!. Mooi diversiteit in muziek. Werden helemaal meegenomen...Veenendaal geweest.
Jan-Kees
Ontzettend mooi en met veel gevoel uitgevoerd. Heeft het gevoel goed geraakt. Top!
Marie
Ademloos zitten kijken naar de talenten van de zandtovenaar. Met daarbij de vertelling en de liederen over pasen. In één woord : GEWELDIG

Info

Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats (met uitzondering van Basiliek, Veenendaal)
Enige tijd voor het event ontvang je een e-ticket per email. Hierop staat welke stoelnummers voor jou gereserveerd zijn. De indeling is dan definitief. De toewijzing gebeurt automatisch: (alleen) reserveringen met het zelfde emailadres en dezelfde rang worden naast elkaar geplaatst.

De bekende zandtovenaar Gert van der Vijver en zanger Martin Brand brengen alle grote thema's rondom het Paasfeest tot leven met bekende liedjes van o.a. Bløf, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Stef Bos en Liesbeth List, maar ook met de klassieke muziek van bijvoorbeeld Bach.

De voorstelling is gebaseerd op het paasverhaal, maar dan in een hedendaagse uitvoering. De prachtige zandtekeningen van de zandtovenaar, de presentatie en zang van de bevlogen Martin Brand, de band die zowel pop als klassiek speelt en het Mission Gospel Choir zorgen samen voor een indrukwekkend visueel muziektheater.