Coronamaatregelen per 28-11:
Vanaf zondag 28 november zijn avondconcerten met publiek voor minimaal 3 weken niet mogelijk. Ook de 1,5 meter kan aanleiding zijn om concerten te annuleren. Als je een reservering hebt voor die periode hoor je in de loop van de komende week wat dit voor jouw reservering betekent.

Elise Mannah & band in concert

Zwijndrecht, Maranathakerk, zaterdag 4 februari 2017, 20:00 - 22:30 uur

Info

Een avondvullend concert met zangeres Elise Mannah en haar band. Op het programma staan eigen liedjes van Elise, bekende liederen en gezangen maar er is ook ruimte voor interactie en samenzang. Een verrassend programma voor jong en oud!

Elise Mannah zingt over liefde, hoop, geloof en over het leven van alledag. Eigenlijk is ze veel meer dan een zangeres. Ze schrijft liedjes, ze vertelt verhalen, ze ontroert, relativeert, entertaint.

Elise is een veelzijdig artiest die regelmatig te zien is als soliste bij Nederland Zingt en gevraagd wordt voor speciale diensten in kerken, bij events, bruiloften of tijdens huiskamerconcerten. Daarnaast tourt ze regelmatig langs theaters in Nederland met een solo-programma of in samenwerking met andere artiesten. Zo speelde ze de afgelopen jaren ruim 70 keer de Mariamonologen met o.a. Elly Zuiderveld en stond ze samen met Martin Brand op het podium tijdens de verrassende Kersttour Piekfijn.

Samen met haar vaste band zal Elise vanavond een verrassend breed repetoire laten horen wat velen zal aanspreken.