Rikkert Zuiderveld (solo): Rikkert verdwaalt

Gouda, De Garenspinnerij, vrijdag 28 april 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Rikkert Zuiderveld voor nieuwe data.

Info

Na een succesvolle tour in het najaar keert Rikkert Zuiderveld in het voorjaar van 2017 terug met zijn cabaretprogramma 'Rikkert verdwaalt’.

Een humoristische voorstelling waarin hij verdwaalt op de grote stille heide, in supermarkten, op het christelijk erf, in medialand en omstreken. En hoe overleef je zonder TomTom, Twitter of Facebook?

Of veertig jaar mét seks? Of de cosmetische industrie? Laat u verrassen door deze dichter-zanger, met een unieke mengeling van gedichten en gedachten, liedjes en verhalen.

Een avondje ongeremd lachen, geroerd raken én genieten van oude en nieuwe liedjes, van eigentijdse grappen én hilarische hoogtepunten uit zijn lange carrière.

Reacties van bezoekers van de try-out voorstellingen:

    Het was een gezellig en leuk avondje uit! We hebben genoten van de manier waarop Rikkert zijn voorstelling vorm gegeven heeft. (Bep)
    Het ene moment kwam ik niet meer bij van het lachen, het volgende moment zat ik met een brok in m'n keel vanwege de prachtige muziek met rijke inhoud die alleen Rikkert met zoveel gevoel in zijn stem kan zingen. (Eva)