Sela - Dorpskerkentour 2017

Alphen aan den Rijn, Adventskerk, woensdag 31 mei 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Mieke
We hebben enorm genoten van de bekende liederen samenzingen en het luisteren naar nieuwe liederen! Wat mooi dat de band compleet was met Kinga, we zijn gezegend met zoveel nieuwe kerkliederen om God groot te maken!Alle eer aan Hem!
Marleen
Wat een mooi en indrukwekkend concert!
Sylvia
Super avond ook heel mooi de nieuwe nummers alledrie
Ida
Genoten, wat een talenten.een klein stukje hemel op aarde.
Anton
Super, grote bewondering voor Kinga !
Jan-Marein
Fantastische afwisseling tussen juichen voor God's liefde en zijn genade in stilte ontvangen. Diep respect voor Kinga. Aan de zijkant van het podium zitten is geen straf met zo'n vrolijke bassist.
Berdien
Geweldig om te zien hoe de band ook zelf geniet! Ontroerend concert....en ook grote blijdschap! Bewondering voor Kinga. Prachtige doventolk .... zo van genoten om te zien ! Was het eerste SELA concert voor mij en als het aan mij ligt zeker niet het laatste! Mooie nieuwe liederen ook! Gods zegen voor Kinga en de anderen.
Heleen
Mooie avond we hebben genoten!! Ze mogen vaker naar alphen komen.
Anita
Het was fantastisch, we hebben volop genoten en vooral fijn Kinga weer te zien. Veel zegen op jullie weg met elkaar.
Rebecka Woudenberg-Roos
Prachtig, topband en het geluid was fantastisch! Al had ik graag alleen Kinga het nummer 'Ik zal er zijn' horen zingen; het publiek zong zo hard mee, zonde van dat breekbare lied. Maar ik heb vanmorgen gelijk kaarten voor Alkmaar besteld, wil nog een keer! ????
Jacqueline
Enorm genoten van de prachtige liederen! Wat een fantastische groep! Het heeft echt mijn hart geraakt!
Sebastiaan
Heerlijk om samen tot Gods eer te zingen. Prachtige liederen!
Anouska
Het was geweldig! Mooie nummers! Mooie afwisseling! Het enige nadeel vond ik, dat er weinig zit plekken waren, wij zaten op het balkon de aller achterste bank, hierdoor kon je het slecht zien! Maar het mocht de pret niet bederven
Renate
Super mooi optreden, van genoten! Echt weer even in contact komen....
Jolanda
Het was een fantastisch concert. Erg genoten. Zingen met zovele mensen is ook heel fijn.
Astrid
Super genoten, zo mooi!!!
Ada
Er waren doventolken. Hiervoor hebben we via een plaatsje vooraan kunnen reserveren. We waren als begeleider mee met een zeer slechthorende mevrouw. De ontvangst was perfect geregeld. De plaatsen waren gereserveerd. De tolken hebben geweldig werk gedaan. Echt een waardevolle aanvulling voor slechthorende mensen. Ook als je niet slechthorend bent hebben de gebaren een meerwaarde aan het concert. We hebben alle drie erg genoten van het concert. Heel bijzonder om iemand die slecht hoort, zo te zien genieten van het mooie concert. Hartelijk bedankt voor de aanwezigheid van de tolken.
Inge
Het was ontroerend. Gods zegen op jullie pad.
André
Lang uitgekeken naar deze avond en het was de moeite meer dan waard. De CD's zijn bijna stukgedraaid, maar een live optreden brengt pas echt de essentie en het gevoel van de nummers. Uitbundig meegezongen (alsnog excuses naar de mensen die voor mij zaten :) ), maar ook tranen laten lopen bij de luisternummers. Respect voor Kinga. Ik voelde mij zeer nabij en hoop en verwacht dat zij en de band ook de nabijheid vanuit de hele kerk ervaren hebben. Dank, dank, dank!! Kijk nu uit naar het verschijnen van de nieuwe CD.
Elena
Geweldig! Bewondering voor de bandleden en in het bijzonder voor Kinga.

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.