Reserveer nu bij TrueTickets!

Op vrijdag 31 maart 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: Beatrixkerk in Ede.

INFORESERVEER NUSERVICE

Op deze avond presenteert Jedi Noordegraaf zijn tweede album "Lamento", waarmee hij teruggaat naar de basis; het zoeken en eren van God, de verstilling, het durven stellen van vragen, en het uitschreeuwen naar God. De liederen zijn geïnspireerd op de rijkdom van vroeg-christelijke liturgieën, maar geschreven in de taal en melodieën van nu.

De arrangementen zijn sferisch, intiem & minimalistisch. Het thema is het erkennen en benoemen van ons lijden en verdriet, zoals ook in de psalmen wordt gedaan. De liederen zijn een uiting van eerlijkheid en gebrokenheid die zich richt op God. Met dit album wil Jedi Noordegraaf het arsenaal aan Nederlandstalige aanbiddingsliederen verbreden zodat het meer een afspiegeling wordt van ons bestaan langs tuinen & ravijnen.

Jedi Noordegraaf bracht zijn eerste album “Hier Doorheen” in 2012 uit. Hij trad onder meer op tijdens het Xnoizz Flevo Festival en was te horen op 3FM, Groot Nieuws Radio en Radio 5. De komende periode zal hij meerdere optredens verzorgen; in de Beatrixkerk in Ede zal hij ondersteund worden door een 3-koppige band.

Noodhulp voor Oost-Afrika
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2017