Reserveer nu bij TrueTickets!

Op vrijdag 7 april 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: Immanuelkerk in Barendrecht.

INFORESERVEER NUSERVICE

Gospelartiest Gerald Troost geeft in Barendrecht een avondvullend concert, met eigen liedjes en inspirerende verhalen. De opbrengst komt ten goede van Huis Distinto.

Gerald Troost is een veelzijdige artiest, die de afgelopen jaren meer dan 100 nummers schreef en honderden concerten gaf. Hij trad onder andere op tijdens de EO-Jongerendag en het Xnoizz Flevo Festival en was te horen op Yorin, Radio 2 en Radio 3 en nog vele andere omroepen en evenementen.

Stichting Huis Distinto te Barendrecht zet zich in voor kinderen en gezinnen die te maken hebben met psychiatrische problematiek. Te denken valt aan autisme, ADHD, hechtingsproblematiek, depressie en gedragsstoornissen.

Jaarlijks organiseert Distinto zomervakantieweken voor veertig tot vijftig kinderen met een psychiatrische beperking. De professionele zorg die deze kinderen nodig hebben wordt ingezet door medewerkers van Distinto en vergoed door de gemeente. In de afgelopen jaren is er veel bezuinigd op de jeugdzorg, waardoor er nauwelijks nog budget over is voor activiteiten en uitstapjes buiten de deur. Met dit evenement hoopt de organisatie geld op te halen voor leuke activiteiten en uitstapjes, die de vakantie onvergetelijk maken.

De zaal gaat om 19.00 uur open, het programma duurt tot ca. 22.30 uur.

Oslo Gospel Choir - Messiah the musical
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2017