Sela - Dorpskerkentour 2017

Vrijdag 24 maart 2017, 20:00 - 22:30 uur

Deventer, Grote of Lebuïnuskerk

Sela - Dorpskerkentour 2017

Deventer, Grote of Lebuïnuskerk, vrijdag 24 maart 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Chris
Heerlijke avond die rust geeft in drukke tijden. Geweldig indrukwekkend hoe sterk de zangeres is en ook hoe open ze is. Fijn mee kunnen zingen en toffe liederen mogen beluisteren.
Emmanuel
Het was heel mooi maar mist die jonge mensn die volg jaar in Apeldooren waren en vind ook dat iets langer mag duren volgende keer
Van Voorthuizen
Het was een prachtige avond met elkaar. Zuiver maar vooral vanuit een gelovig hart gezongen.
Marrie
Ik vond d het weer een bijzonder mooie avond mooie liederen goede band waar Gods Geest duidelijk aan wezig was
Jan
Mooi en indrukwekkend. Vol van emotie en passie
Rineke
Mooie muziek, maar zeker mooie inhoud. lof aan God!
Chris
Prachtig, een kerkzaal vullend, integer en oprecht. Ik wil zo nog een keer..!
Gerald
Heel fijn om hier (eindelijk) een keertje bij te mogen zijn. Prachtige zang en eigen ervaringen (Kinga) en hele mooie muziek(anten) en dan ook nog in deze hele mooie kerk (akoestiek).
Ingrid
Zuiver-kwetsbaar-vol liefde naar God. Dankbaar en genoten.
Michiel
Heel mooi gezongen ook de band geweldig gedaan. boodschap komt wel binnen
Frank
Prachtig, integer, zuiver, bijna hemels. Zo moet het in het hiernamaals ongeveer klinken! Was voor het eerst en ik luister me inmiddels suf op spottify!
Trudie
We hebben genoten van de muziek en zang, maar ook vooral van de inhoud. Heel bemoedigend en getuigend van de liefde van Jezus, die ons redt! We wensen jullie Gods zegen toe!
Desiree
Samen zingen van Zijn Liefde, klonk super mooi in deze kerk. Bijzonder om de kracht te zien die Kinga uitstraalt.Dat neem je mee. Fijn om samen met mijn zus te zijn
Cora
Hele mooie avond. Teksten die je raken, ontroerend en hoopvol. Kom nog eens terug in Deventer.
Wim & Thea
Wij waren (weer) onder de indruk. Prachtige liederen en prachtig gezongen. Bij andere concerten gaat de aandacht vaak naar de artiesten, maar Sela weet het altijd zo te brengen dat de aandacht en eer naar Hem gaat. Wij voelden ons verbonden met Hem en met elkaar. Prachtig!
Annemieke
Indrukwekkend mooi! Zo zuiver, zo prachtig in harmonie, zo dienend en zo kwetsbaar. Dank voor een geweldige avond, dank voor vertolking van Zijn liefde en voor lof- en samenzang.
Salomon
Ik vond de nederigheid zo mooi. De boodschap staat dan voorop en centraal . Ik hoop vooral dat ze dit zo vohouden. Wij komen zeker nog eens.

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.