Sela - Dorpskerkentour 2017

Zaterdag 25 maart 2017, 20:00 - 22:30 uur

Urk, Ichthuskerk

Sela - Dorpskerkentour 2017

Urk, Ichthuskerk, zaterdag 25 maart 2017, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

Afke
Wat een prachtige en indrukwekkende avond. Dank jullie wel. Ons hart en gebed gaat uit naar Kinga en haar dierbaren. Dankbaar dat ze ondanks de pijn blijft getuigen van Gods liefde. Mag Die liefde jullie allen dragen.
André
Geweldige bijzondere avond! Heerlijk om samen met Sela te zingen! Kinga zo sterk! Sela bedankt! Kinga veel sterkte!
Christina
Zo bijzonder weer!! Dank voor deze gezegende avond!
Marjanne
Bijzonder mooi concert! Was fijn om bij te zijn!
Johan
Wat een pracht avond en wat een zegen om er bij te mogen zijn. We dragen Sela op in ons gebed en de mensen om haar heen. Johan en Dirkje
Piet En Roelie Nentjes
Het was de tweede keer dat mijn vrouw en ik een concert van Sela mee mochten maken. Het was weer overweldigend mooi, vol van blijdschap en ook ontroerend. Schitterend om op deze manier onze God en Heer te kunnen loven, prijzen en danken. Graag tot ziens bij één van jullie volgende concerten.
Wendy
Hele bijzondere en mooie avond gehad! Heel indrukwekkend!
Karin
Het was een bijzonder mooie avond. Heel speciaal om zo samen stil bij het lijden van onze Heer. Ik mocht leren van je Kinga hoe jij met je ziekte omgaat en het alles in Gods Handen brengt. Gods onmisbare steun en zegen toegewenst bij jullie's mooie werk
Erlijn
We hebben genoten! Zo zuiver Kinga: je zang (prachtig!!) maar ook de manier waarop je met je ziekte en geloof omgaat, een goed voorbeeld voor anderen. Gods Zegen voor iedereen van Sela en rondom Sela toegebeden.
Jolanda
Geweldig om samen te zingen en ervaren dat we niet alleen staan in elke omstandigheid van ons leven. Niets kan ons scheiden van Christus!
Annie
Bedankt voor deze fijne avond. Sterkte Kinga!
Janita
Had het niet willen missen. Het was geweldig mooi en zo indrukwekkend.
Anna
Genoten van een fijne avond , het was geweldig. Kinga heel veel sterkte toegewenst
Jaap
Héél mooi concert!
Maria
Niet met woorden te omschrijven zo mooi. Bewondering voor de hele band maar bijzonder voor Kinga dat ze ondanks haar ziekte deze geweldige liederen tot eer van God mag zingen
Marretje
Zo onbeschrijfelijk mooi............en intens genoten.Ik bid Sela toe, Gods bijzondere nabijheid. Nu en in de toekomst!
Jan Pasterkamp
Prachtig optreden Geweldige duidelijke boodschap Bemoedigend
Marten
Was geweldig. Niet willen missen
Mariska
Prachtig, samen God loven en danken, Hem aan het werk zien door de groep Sela heen. God"s zegen toegewenst bij de rest van jullie tour.
Roos
Een fantastische avond! Sela bedankt voor deze indrukwekkende avond!

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.

The Passion in Concert

Tijdens het paasweekend bezingen bekende artiesten in Rotterdam (Ahoy) het paasverhaal met de mooiste en meest geliefde Nederlandstalige popnummers.

www.thepassioninconcert.nl