Sela - Dorpskerkentour 2017 - Middagconcert

Katwijk, Nieuwe Kerk, zaterdag 8 april 2017, 15:00 - 17:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jennie
Corine en jennie en Marian hebben genoten van het concert. Vooral van het versje Ik zal er zijn.Corine haar favoriet. De nieuwe meiden deden het ook goed.Wij hebben een fijne middag gehad.Groetjes Jennie
Cobie
Een prachtige middag...erg genoten het was de eerste keer maar beslist voor herhaling vatbaar. De twee zangeressen waren ook geweldig.
Dick En Miranda
Niet van deze wereld! Genoten tot ontroerens toe. Erica en Sanne, jullie waren ware nachtegaaltjes
CorineV
Het was een mooi concert, erg van genoten!
Krijna
Heel erg mooi, geweldig genoten..
Alette
We hebben weer genoten, en de zangeressen waren ook zo goed!!!
Lydia En Anton
Mijn kleindochter en ik hebben erg genoten van deze middag. Wat heerlijk was het om zo samen Jezus' lijden te herdenken met zovelen.
Corine
Wat was het weer ontroerend! De liederen van Jezus lijden, ons lijden en het uitzien op Jezus komst. Zingen tot eer van God, bedankt dat de eer ook echt naar Hem uit mag gaan. Jammer dat Kinga er niet was, vooral voor haar! Wat een mooie zangeressen hebben haar vervangen. We bidden voor Kinga en haar familie.
Teus En Tineke Zaal
Het was een heel bijzondere middag, waar wij enorm van genoten hebben! Complimenten voor de band en de twee zangeressen! Heel veel sterkte voor Kinga gewenst...
Janna
Heel mooi.
Aukje
Heel erg fijn. Mooie liederen. Gezegende middag en goede vervanging van Kinga. Jammer dat we niet met z' n allen voor Kinga hebben gebeden! Maar ik wens haar van harte beterschap.
Mariëlle
Mijn moeder en ik hebben genoten! Voor ons was het bezoek aan Sela concert de 1 ste keer. Wat een geweldige invallers Erica en Sanne. Maar de violiste/fluitiste oo diverse fluiten vondt ik ook bewonderenswaardig. Dank allen van Sela voor deze Gezegende middag.
Aria
Het was een fantastische middag.
Joëlle
Echt genoten, mooi programma! Mooi om zo samen te zingen en God te prijzen!
Toos
Mooie middag. Geweldig om met zo veel mensen dit te mogen beleven. Fijn dat het herkenbare liederen zijn en mooi aansluit bij Gods woord.
Gerda
Het was weer een prachtig concert. We hebben genoten maar misten Kinga wel hoor. Ze is toch het gezicht van Sela met een bijzondere stem. De invalsters hebben goed gezongen. Ook de anderen zoals gewoonlijk en de band klonk prachtig. Kortom genieten.
Tonny En Peter
Eerste keer voor ons, maar dat gaan we nog een keer doen en hopelijk willen de dochters dan mee! Mooi programma met een indrukwekkende uitvoering en interactie met het publiek. Heel de band is gewoon top, echt een goed team, puur en ongezoet!
Natasja
Was weer prachtig, hopelijk komen ze gauw nog eens!! Jammer dat Kinga er niet was, miste toch wel haar bijzondere stem en aanwezigheid. Gelukkig waren er 2 prachtige zangeressen die dit gemis goed konden maken.
Gea
Het was prachtig. Muziek en zang, geweldig. Er gaat een boodschap vanuit..????
Petra
Het was heerlijk om met elkaar de Heere groot temaken!!

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.