Sela - Dorpskerkentour 2017

Alkmaar, Grote of Sint-Laurenskerk, dinsdag 19 september 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Lydia En Martijn
Wat een prachtige avond. Erg emotioneel. Sela wij kunnen niet wachten op jullie nieuwe cd. Liefs
Janneke
Wat een prachtige avond, Ik wens kinga kracht en moed toe en bovenal Gods zegen!
Tineke
Zo bijzonder om hier bij te zijn geweest. En wat een verrassing dat Kinga er toch was. Alle lof en dank naar haar voor haar moed en kracht. Alle liederen prachtig gezongen . Accoustiek en locatie geweldig. Maar zeer gevoelig, emotievol en oprecht alles overgekomen en mijn hart geraakt.
Ineke
Voor mij voor het eerst maar zeker niet voor het laatst. Zeer mooie, bijzondere, gezegende veels te korte avond gehad. Genoten van oud en nieuw. Zegen voor jullie.
Geke
Ik was samen met mijn echtgenoot naar het concert van Sela. Mooi afwisselend programma prachtige nieuwe liederen. Het vertrouwen in God werd ook weer uitgedragen door Kinga, diep respect. Wij zien vol verlangen uit naar de CD
Jos Van Der Geest
Het was geweldig, meer dan geweldig. De muziek heeft me diep diep geraakt. Ook de nieuwe nummers zijn zeer geslaagd en mooi. Ook de volume was heel prettig. Dank voor deze mooie avond.
Barbera
Prachtig gezongen, samen voor Jezus zingen! De zangers en publiek, het was feest!
Gerda
Heel indrukwekkend.wat fijn dat Kinga er weer bij was. Dat God haar kracht heeft mee te zingen.
Marc
Een mooie muzikale avond waar het gevoel van af spatte. De nieuwe zangeres was ook heel goed. Kinga veel sterkte ! Concert zeker voor herhaling vatbaar. Fijn gevoel na afloop !
Margriet
Dit was mijn 2e concert van jullie! Ik wist de juiste woorden vaak niet te vinden voor mijn gevoel zeker als t zwaar en alleen was of me zo voelde Frans wist dit zo nooi te verwoorden! Ook een nummer dat mijn extra raakte daardoor! Mooie nieuwe nummers! Ga zo door! Bedankt voor een onwijze vredige avond!
Jeanet
Ik ga al een tijd niet naar de kerk en had hierdoor ook veel strijd om naar Sela te gaan, maar toch gegaan en ben zo blij met deze band, ze zijn zo puur mede door hen wil ik zondag weer naar de kerk gaan, ik heb God zo nodig, bedankt lieve Sela!!
Jannie
Prachtige avond waarbij God alle eer kreeg! Indrukwekkend en emotioneel.
Dennis En Rosita
Wij ( ik en mijn vrouw) vonden het een prachtige avond.. wat een zegen is sela voor ons, en voor velen waarschijnlijk. We bidden kinga kracht en genezing toe.. liefs
Ingrid
Het was een mooie avond,geraakt tot in m'n ziel, maar wat had ik ze graag een staande ovatie gegeven aan het einde!!
Tine
Prachtige avond, mooie nieuwe liederen, ben benieuwd naar de nieuwe cd.
Dorine
Voor het eerst bij een concert van Sela. Echt een aanrader. Heel fijn dat Kinga er toch was, echt fijn en bijzonder. Een heel mooie en ontroerende avond. Voor herhaling vatbaar.
Ina
Het was een prachtige avond, genoten van de zangers en de band. Weer anders als in Vriezenveen en Bunschoten. Genoten van de oude en de mooie nieuwe nummers. Bedankt voor een mooie avond!
Jantineke
Niet 'ik' maar U,; in alles kwam het naar voren. Mooi begin . Vond de 2e helft het mooist. Christine; mooie stem! Ik blijf qua stem Frans minder vinden in het geheel( niet altijd zuiver , minder vol) als Kinga zingt...doorleeft, spatzuiver, integer, prachtig met dynamiek . Maakte me wel ' zorgen ' over wat het haar kost... Haar nieuwe lied; adembenemend, net als Vreugde van mijn hart verleden jaar. Band: respect, diepe buiging; perfect!! mooi einde met bekende liederen; suggestie : Taize lied ' in vrede komt mijn ziel tot rust bij de Heer' ..? Dank en Gods liefdevolle zegen; in alles
Anjo En Monique
Wat was het weer een prachtige avond! En wat fijn dat Kinga erbij was. Dit was een echte verrassing. Wat een kracht straalt deze mooie vrouw uit. Kinga: je bent een kanjer! Maar natuurlijk was het totaalplaatje compleet. Een fantastische band, de openhartigheid van Frans en zijn mooie stem, maar zeker ook Christine met een heel zuiver stemgeluid. Alle eer aan God Die deze avond heel duidelijk in ons midden was. Geweldig om met zoveel medegelovigen Hem te prijzen en eren. Wij verheugen ons op de cd. Kinga: wij bidden jou God's kracht toe.
Jaap
Prachtig concert met mooie nieuwe liederen,zo'n avond wil je nog wel een keer meemaken!

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.