Theatertour Timzingt: Goed Verhaal

Assen, Theater De Nieuwe Kolk, donderdag 12 oktober 2017, 20:30 - 23:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Timzingt voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

E.B.
Wat een knalgoede artiest. Voor mij de eerste kennismaking met Tim Zingt! maar gelijk onder de indruk. Een prachtige mix van heerlijke humor waar je continue om in een deuk ligt, doorspekt met mooie verhalen die een kern raken en muziek en zang die naast de lach ook de warmte of weemoed bij me weet op te roepen. Een aanrader!
Marijke
Heel erg leuk! we hebben genoten van de voorstelling, zeker een aanrader voor een leuke avond!
Spriensma
Wat een heerlijke komiek! leuk gebracht, enorm gelachen, en met een serieuze ondertoon die tot nadenken zet. Complimenten.
Klazien
Geweldig,heel herkenbaar,ook het gedeelte over het management in het onderwijs, het niet meer mogen overbrengen van wat jij weet, de verhalen vertellen...Ouders die het vriendje van hun kind willen zijn...Ook het bijen verhaal sterk neergezet...En de muziek: Klasse...!We (zoals in wij allebei) hebben genoten...
Jet
Super leuke avond gehad ! Enorm gelachen......we hebben genoten.

Info

Wat is er mooier om een goed verhaal te horen als het buiten koud en guur begint te worden? Timzingt neemt je in zijn vierde cabaretprogramma mee naar het huisje van zijn oma waar hij altijd op verhaal kwam. De verhalen van toen doorkruisen de verhalen van nu en Tim komt meer te weten dan hem lief is.

Een avond vol gloednieuw cabaret over vroeger en nu met mooie hilarische liedjes en een ontluisterende blik op dikke ik’s, dunne tailles, relaties, opvoeding en Senseo. Over het maken van je eigen verhaal en over het je eigen maken van een verhaal. En wie bepaalt of het een succesverhaal is? Gewapend met gitaar, piano en ukelele haalt Timzingt verhaal. Een goed verhaal.