Reserveer nu bij TrueTickets!

Van donderdag 28 december 2017 t/m dinsdag 2 januari 2018. Locatie: Evenementenhal in Venray, NL.

INFORESERVERENSERVICE

Het Mission-Net Congres is een plaats voor ontmoeting & toerusting voor jeugd uit heel Europa. Het congres omarmt de culturele diversiteit van Europa, maar probeert ook om mensen te verenigen rond een gemeenschappelijke visie van Jezus en zijn koninkrijk.

Op het congres is de belangrijkste focus om de deelnemers te laten zien wat God doet in Europa en om te bidden & dromen over Gods visie voor Europa. Elke deelnemer zal worden uitgerust om bij te dragen aan de visie van het transformeren van hun wereld door middel van missionaire levensstijl.

Kleine groepen bouwen nieuwe vriendschappen. Vrienden met wie je kunt delen & bidden. Landenmeetings moedigen je aan om Gods aanwezigheid in je eigen land te zien en helpt je stapstenen ontwikkelen om mee naar huis te nemen en samen je eigen land te transformeren.

Bijbelstudie, seminars, getuigenissen, outreaches en koffie-meetings, aan de slag; allemaal bieden ze mogelijkheden om verbinding te maken, van elkaar te leren, gemeenschappen te bouwen en te groeien in het geloof.

Dit jaar zal het 5e congres plaatsvinden in Venray, Nederland. Zien we jou daar ook?

Meer weten? Kijk op www.mission-net.org

De Liedjeskaravaan
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2017