Kerst: Van oud naar nieuw

Zwolle, Wijkcentrum De Bolder, zondag 10 december 2017, 15:30 - 18:00 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Kerst: Van oud naar nieuw voor nieuwe data.

Info

Reserveer via dit formulier uw entreekaarten voor het middagprogramma, of combi-kaarten voor het middag-en avondprogramma. Wilt u alleen reserveren voor het avondprogramma? Dat kan via dit reserveringsformulier.

'Kerst: Van oud naar nieuw' is een nieuw, laagdrempelig kerstfestijn in Zwolle met boeiende artiesten, puike muziek en omlijsting in Zwolle.

Twee artiesten, die de finales van respectievelijk X Factor en The Voice of Holland haalden, zullen die zondagmiddag en -avond in wijkcentrum De Bolder optreden: Marvin Kneefel en Pip Alblas, jonge artiesten met karakteristieke stemmen.

Middagprogramma:
Het programma in de middag is volop afgestemd op jongeren vanaf 15 jaar. Ook Reni en Elisa Krijgsman, Eveline Cocu en Damascus Hiphop treden dan op. Het concert kent een pauze, de verwachte eindtijd is ca. 17.30 uur.

Avondprogramma:
Het avondprogramma is meer gericht op jong én oud. Marvin en Pip treden ook dan op met band, maar 's avonds treedt tevens Rob Favier op. Hij maakte succesvolle theaterproducties en diverse cd's en dvd's. Favier zal tijdens 'Kerst: van oud naar nieuw' op eigentijdse wijze het kerstverhaal vertolken. De komst van Jezus op onze aarde wordt zo origineel en enthousiast gevierd, in de vurige hoop dat ook de bezoekers van oud naar nieuw gaan en als herboren dit feest verlaten. Het concert kent een pauze, de verwachte eindtijd is ca. 22.00 uur.