Reserveer nu bij TrueTickets!

Op woensdag 6 september 2017, aanvang 19:30 uur. Locatie: JOINN! (Het Rond) in Houten.

INFORESERVEER NUSERVICE

Kenmerkend voor deze training:
- inhoud direct toe te passen op je eigen situatie
- geen groepsgesprekken, wel tijd en ruimte voor reflectie
- afwisselend programma door mix van werkvormen

Overal waar je gaat, neem je jezelf mee. Maar wie is "jezelf" dan en wanneer sta jij in je kracht? Wijzer organiseert een unieke Masterclass, waarin je inzichten krijgt om zowel in werk als privé vanuit je kracht te leven. Deze avond geeft je handvatten die je levenslang van dienst zijn. Het evenement is uniek door de praktisch toepasbare inhoud, de hoge mate van zelfreflectie en de combinatie met een theater-element.

Deze Masterclass wordt gegeven door Bram van de Leer. Hij werkt al jaren met jongeren op het laagste niveau middelbaar onderwijs dat Nederland kent. Hij is continu bezig om deze jonge mensen in hun kracht te zetten, in een samenleving die niet in ze gelooft. Tijdens deze Masterclass past hij zijn ervaring toe op iedereen die vanuit zijn of haar kracht wil leven.

Programma

19:00 Ontvangst met koffie & thee

19:30 DEEL 1, Wie ben ik? En in relatie tot de ander?

Dit eerste blok gaat over jou als individu. Zoals jij nu bent is geen 'kant en klaar product', identiteitsvorming is een doorlopend proces. Hoe is dat eigenlijk tot nu toe bij jou gegaan? Uit welke onderdelen besta jij? En hoe is jouw gezin van herkomst van betekenis voor wie jij nu bent? Hoe verhoudt dat zich tot de cultuur waarin jij opgegroeid bent? En zijn er eigenlijk onderdelen waar je geen invloed op hebt? Het tweede deel van dit blok gaat over dat je bewust jezelf bent en wat het effect daarvan is op de ander. Nu je weet welke invloed je geschiedenis en cultuur op jou en je identiteitsvorming hebben gehad, kun je gaan kiezen. Wat neem je wel mee en wat niet, en welke invloed heeft dat op het recht doen aan jezelf en de ander? Hoe wortel je in eigen grond om vanuit je kracht te gaan leven?

Pauze

21.00 uur: DEEL 2, Leven vanuit je kracht: Vormen en handreikingen

Om te leven vanuit je kracht moet je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen ontwikkeling. Het is geen magische spreuk die je slechts eenmalig hoeft uit te spreken, maar een continu proces. Je krijgt vormen en handvatten aangereikt die je helpen dit vormingsproces te begeleiden. Welke inzichten heb jij nodig om dit zelfstandig te kunnen doen? We kijken naar levensgebieden, naar jouw persoonlijke schatkist en naar jouw proces van binnen naar buiten en andersom.

22:00 uur Afsluitende borrel

Meer informatie over de organisatie Wijzer

Wijzer organiseert ook events over Relaties, Omgaan met tegenslag en Moeder-dochter relatie.

Veelgestelde vragen:

- Kan ik dit event ook samen met mijn partner bezoeken?
Zeker, dit thema leent zich bij uitstek om nog lang samen over te praten, in de pauzes en na afloop. Tegelijkertijd is identiteit voor iedereen een eigen proces. Alleen deelnemen heeft daarom ook voordelen.

- Is het niet teveel informatie om te verwerken?
Het wordt een intens programma, met als doel je zoveel mogelijk te leren. Tegelijk is het programma opgebouwd uit drie duidelijk herkenbare hoofdlijnen die je nooit meer zult vergeten. Door de afwisseling in het programma zul je het niet als teveel ervaren.

- Kan ik de training ook aan anderen kado doen?
De reservering is niet naamsgebonden. Je kunt het emailadres van de reservering later zelf wijzigen, zodat het e-ticket naar anderen verstuurd wordt.

- Voor welke doelgroep organiseren jullie dit evenement?
Voor iedereen die echt iets van zijn/haar leven wil maken. Alles begint bij wie jij bent om vanuit die kracht te leven. De inhoud van deze Masterclass vloeit door alle levens thema's heen.

Reacties op Masterclasses van Wijzer

"Mooie combinatie van inhoud en muziek! Veel geleerd, meteen een paar vrienden gewezen op de volgende Masterclasses." - Hans & Tineke

"Bijzonder hoe het Wijzer lukt om deze grote thema's zo te ontleden en te doorgronden, ik kon het direct toepassen." - Marten

"Ik heb in één dag meer geleerd dan in het afgelopen jaar" - René

TrueTickets
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2017