Trinity: Kerststallen tour 2017

Bennekom, Foliohoeve, zaterdag 16 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Asjon En Marieke Van Den Andel
Wij hebben een geweldige avond gehad, geweldig genoten, mooie locatie, lekker veel energie, we gingen met een lach naar huis!!
Marco
Het was super tof!!!
Bethje
Was een mooie avond. Feestelijk aanstekelijk. Wanneer er pauze was en wat er nog achter aan zou komen was voor mij onduidelijk.
Annemarie
Een geweldig concert van een aanstekelijke band. Locatie erg goed bedacht - op het zand van een manege, publiek gekleed alsof we met zn allen op een outdoor kamp waren, afwisselend repetoir van dansen tot meezingen tot verstilling. Heel gave aanvulling van de Hollandistas - twee zeer begaafde meiden met virtuoze muziek en zang. Glühwein, warme chocomel, accoustische afterparty. Kortom: Feest!
Jeannette En Karlijn
We hebben ontzettend genoten van deze leuke avond!!! Je was gezellig, goede sfeer, echt leuk!!?
Karin
Helemaal top! Echt leuk gedaan in Kerstsdeer. Variatie qua liederen, mooi! Zelf vond ik het wat onduidelijk wanneer de pauze was en of het nog verder ging of niet.
Remon
Het was geweldig!
Trudy
Super gezellig. Goede organisatie.
Evert
Het was in één woord geweldig. Wat wel jammer was: het akoestische gedeelte was maar voor een beperkt aantal mensen te zien en horen, daarom zijn wij eerder weggegaan. Als ze midden in de zaal hadden gestaan, was het al beter geweest. Nu slechts voor een halve kring mensen.
Wijntje
Goed georganiseerd,we hebben genoten.
Karel
Was top! Jammer van die laatste 30 min.
Phil
Leuke sfeer, mooi afwisselend programma, heel goed geluid en mooie lichtshow. Leuk dat bekende kerstliederen werden afgewisseld met eigen nummers. De laatste sessie paste niet bij de grootte van het evenement en was denk alleen leuk voor wie helemaal vooraan stond, max. zo'n 200 mensen.
Marjolein
Mijn dochter en ik hebben genoten. Wij hadden telkens ook mooie plekken. Een mooie accommodatie, geweldige sfeer, geweldige opening. Er gaat energie uit van de band, wat een gave. Ik blijf het ook mooi vinden hoe de jongens toegankelijk blijven voor publiek.
Heleen
Super sfeer zo in de kerststal. Heerlijk om zo samen kerst te vieren Het akoestische gedeelte was niet goed te horen. En dat was jammer daardoor zijn we eerder weggegaan. Als het met microfoons was ondersteunt was dat gedeelte ook top geweest.
Maartje
Het was een heel leuk en gezellig concert! Ik vond alleen het tweede gedeelte wat minder goed georganiseerd. Trinity speelde instrumentaal op een andere plek in de zaal. Wij stonden hierbij achteraan en konden dus alleen wat flarden horen. Het mooie daarvan is natuurlijk dat ze echt in het publiek staan, maar ik zou zeggen; doe dit wel met apparatuur zodat het voor iedereen te horen is! Verder niets geen op of aanmerkingen!
Dirja
Was prachtig! Wat een energie, vreugde straalt er van af! Ook de toevoeging met de twee dames is heel goed. Misschien was het ook mooi om buiten bij aankomst muziek bij een vuurtje te laten horen, zou mooie aankomst zijn in sfeer.
Rosalinde
Prachtig, heerlijk sfeertje en lekker meebewegen en zingen, ze krijgen iedereen aan het dansen! Zoals altijd vrolijk en energierijk. Mooi programma, leuke nummers. Wij hebben genoten. Het laatste deel was sfeervol maar voor veel niet te volgen denk ik die verderop stonden.
Antoinette
Genoten van een prachtig repertoire! De opening bezorgde ons kippenvel. Leuke avond dus!
Jeroen
We vonden de laatste actie echt een teleurstelling. Na de 20 minuten pauze ging men akoestisch verder. Dat is geen probleem, alleen wel als je dit laagsvloers en onversterkt doet met 2500 bezoekers. We hoorde niks en zagen ze ook niet. Ga dan gewoon 30 minuten berder op het podium. Verder was het concert geweldig, voetjes van de vloer en de Heer prijzen! Alleen nogmaals, de kosten waren te hoog voor 1,5 uur op het podium.
Marius En Alice De Bruin
Weer een fantastisch optreden! Wij hebben met het gezin en vrienden enorm genoten van de muziek, de sfeer en elkaar. En vonden het de prijs van het kaartje dubbel en dwars waard!Het was echt weer een feest! Bedankt.

Info

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Het concert start rond 20.00 uur en duurt ongeveer tot 22.30 uur.

Kerst, maar dan heel anders. Een multiculturele, wereldwijde kerst. Niet in kerken of theaters, maar in een echte stal, waar het allemaal begon. Zet twee boerenkarren neer en je hebt een podium. En met de akoestische muziek van Trinity en folky sfeer voelt een stal al snel als een huiskamer. Geen glitter, goud en opgeprikt gedoe. Gewoon genieten. Dansen met je voeten in het zand, meezingen tot je hees bent en je verbazen over het wonder van Kerst in de koude winternacht. Maar koud zul je het al swingend vast niet krijgen. En er is lekker eten en drinken bij het vuur. Felíz Navidad!

Trinity trekt tijdens deze tour langs grote paardenmaneges. Kom Kerst in de stal meebeleven met Trinity!

Let op: dit is een concert met uitsluitend staanplaatsen. In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan om zelf een stoel mee te nemen.

In de (kerst)stemming komen? Luister de Kers(t)verse single ‘Masterpiece of Love’ via onderstaande link.