Trinity: Kerststallen tour 2017

Houten, Zilfia's Hoeve, vrijdag 22 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Trinity voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Jaap
Jullie concert in de Houtense/Utrechtse 'stal' was een topmanier om Kerst in te luiden! Lekker, die vette akoestische beats meteen bij 'Little Drummer Boy', en maximale energie op het podium. Ander origineel hoogtepunt was dat bijna dancy elektronummer. Gewoon lekker onbevangen feestvieren met knettergoeie musici én zelfs af en toe met al je lijf, ziel en hoofd met God bezig zijn zoals dat alleen kan bij een live act. Goede toevoeging waren die damesstemmen en ook erg leuk was de stekkerloze afterparty. Een paar (in mijn bescheiden blauwe ogen) kritische nootjes binnen dit biologisch verantwoorde hamburgermodel: wat ik wel een beetje miste was de persoonlijke insteek die nog wat meer diepte zou hebben gegeven aan het concert (bv. hier en daar ook even een wat intiemer, kleiner, langzamer liedje of een beetje Buena Vista Social Club- of Iona-sfeertje of een poëtischer, lyrisch al-dan-niet-gefnuikte-liefdesliedje, en tussendoor een persoonlijk belevingsverhaal of het verhaal bij een nummer of desnoods een mooie grap, in plaats van een veilig preekje); en anderhalf uur is wel wat aan de korte kant, zeker als je in het kader van crowdmanagement ook nog voortijds naar de glühweinbar wordt gedirigeerd. En ten slotte vond ik (zei de gek) het slot met de nieuwe kerstliedjes, tja, dat ze wel een beetje op elkaar leken, die twee, en ook die andere twee heel andere. Desalniettemin natuurlijk: erg fijn, een band met lef, originaliteit en energie: daar wil ik er wel meer van in christelijk Nederland.
Anita
Echt een FEEST!! Wat zijn jullie muzikaal (en enthousiast ;-) Een heerlijke start van een lang kerstweekend!
Ellen
Ontzettend genoten.. De start van de avond had een hoge kwaliteit van muziek. Het had nog wel langer mogen duren! Komt er nog een kerst-cd? :-)
Coert
Heerlijk! Genoten! Energiek als altijd!
Wendie
Geweldig feest weer!
Jeltje
Wat een prachtige avond! Enorm genoten! Echt een kerstFEEST
Carla
Enorm genoten van deze avond. Een gevarieerd programma met oude en nieuwe kerstnummers. Het kerstgevoel zit er goed in, nu ?
Christel
Het was super!
Mirjam
Geweldige start van het Kerstfeest, hoge kwaliteit muziek, ik heb er van genoten!
Gera
Geweldige avond. Heel mooi begin van kerst 2017 met de geeeldig mooie oude en nieuwe liederen
Erik, Conny En Rick
Hartverwarmend, gezellig, leuk, mooi. En de 2 leuke meiden waren een aanwinst voor deze tour! Wij hebben enorm van jullie genoten. Dankjewel! Fijne feestdagen en een mooi 2018
Bert
Erg leuk om hierbij te zijn ! Genoten van het enthousiasme en muzikaliteit van Trinity.
Denise
Het was een super ervaring. Genoten samen met mijn dochter die volgend jaar weer wil. Nu bijkomen van deze super toffe avond!
Sandra
Echt genoten, samen met mijn zoon van 10. Wat heerlijk om op deze manier heerlijk God te kunnen grootmaken met elkaar. De 2 dames zijn een ware aanwinst, geweldig, het enthousiasme spetterde er bij jullie allen vanaf. Volgend jaar komen we weer! Super!!
Gera
In 1 woord geweldig wat een kerstfeest!!!! enorm genoten
Esther
Wat een KerstFEEST!
Annefrouk
Oude en nieuwe liederen, muzikaal talent en een sfeervolle ambiance vormden samen een geweldig kerstFEEST!
Willeke
Hartstikke leuk weer! Gezellig én mooi feestje gevierd met z’n allen! En de nieuwe nummers klinken zo goed.. kijk uit naar het nieuwe album! Bedankt mannen en fijne feestdagen allemaal!

Info

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Het concert start rond 20.00 uur en duurt ongeveer tot 22.30 uur.

Kerst, maar dan heel anders. Een multiculturele, wereldwijde kerst. Niet in kerken of theaters, maar in een echte stal, waar het allemaal begon. Zet twee boerenkarren neer en je hebt een podium. En met de akoestische muziek van Trinity en folky sfeer voelt een stal al snel als een huiskamer. Geen glitter, goud en opgeprikt gedoe. Gewoon genieten. Dansen met je voeten in het zand, meezingen tot je hees bent en je verbazen over het wonder van Kerst in de koude winternacht. Maar koud zul je het al swingend vast niet krijgen. En er is lekker eten en drinken bij het vuur. Felíz Navidad!

We trekken tijdens deze tour langs grote paardenmaneges. Kom Kerst in de stal meebeleven met Trinity!

Let op: dit is een concert met uitsluitend staanplaatsen. In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan om zelf een stoel mee te nemen.

In de (kerst)stemming komen? Luister de Kers(t)verse single ‘Masterpiece of Love’ via onderstaande link.