Kerst bij Joke Buis

Gouda, De Garenspinnerij, donderdag 21 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Joke Buis voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Arend
Geweldig ???? genoten ???? ! Mooie, herkenbare ???? liedjes begeleid door een goede band. En wat kan Joke toch heerlijk ???? zingen..
Irmgard
Fantastische avond gehad!
Paul
Geweldig concert groots maar intiem
Wim En Gea
Prachtig concert en een mooie opmaat voor de komende kerstdagen. Dank jullie wel voor deze sfeervolle avond.
Hester
Juist door deze vorm en inhoud van het programma, heeft mijn pa een super kerstavond gehad!
Wilga
Ik (oude oppas van Wilco...hahaha) heb samen met mijn man een hele fijne avond gehad! Een heerlijke ontspannen en huiselijke sfeer! Geluisterd naar zang en mooie muziek, maar ook bekende liederen al dan niet op verzoek met elkaar gezongen. Fantastisch !!
G.a. Boon
Mooie zaal, goede sfeer, mooie muziek, gezellig concert!
Dinant & Diny
Hele fijne avond, leek veel op een huiskamer, goed sfeer.
Liesbeth
Een mooie avond gehad samen met mijn twee dochters. En fijn dat Joke even een momentje met haar had geweldig.

Info

Na het succes van haar ‘Johannes de Heer Sessies’ presenteert Joke Buis haar nieuwe album ‘Kerst bij Joke’ met twaalf sfeervolle, bekende en minder bekende kerstliederen. Hiermee doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek.

In december geven Joke Buis & band een concertreeks die in het teken staat van wat deze kerstliederen speciaal maakt: samen beleven en zingen, genietend van bekende kerstliederen en het zingenderwijs ontdekken van nieuwe. Zoals bij vorige concerten omlijst Joke de liederen met mooie verhalen. Het is kerst bij Joke zoals ze kerst graag viert: met gezelligheid, geborgenheid van het samenzijn en het samen zingen voor God.

Joke vertelt: "We willen deze concerten samen met de bezoekers beleven. Samen zingen, en ons samen verwonderen over het kerstfeest. We kijken er naar uit!"

Het concert kent een pauze, de verwachte eindtijd is ca. 22.05 uur.