Kerst bij Joke Buis

Ermelo, Kerkelijk centrum, vrijdag 22 december 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Joke Buis voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Marion
Fantastische avond gehad! Geweldig mooi programma!
Heleen
Fijne avond gehad!!
Gerrit
Prachtig! we hebben ervan genoten.
Marian
Was een geweldig mooie avond heb ervan genoten
Daantje
Mijn kerstweekend is gisteren begonnen. Oude en nieuwe liederen samen zingen en luisteren. Dankjewel voor de leuke avond.
Anja Worst
Mooi warm en laag drempelig. Kortom voor herhaling volgend jaar weer.
Leo
Fantastisch, een en al genieten van een rijke boodschap. Klasse, ook van de begeleidende band.

Info

Na het succes van haar ‘Johannes de Heer Sessies’ presenteert Joke Buis haar nieuwe album ‘Kerst bij Joke’ met twaalf sfeervolle, bekende en minder bekende kerstliederen. Hiermee doet de zangeres wat ze voor veel Johannes de Heer liederen deed; oude liederen smaakvol en aantrekkelijk bewerken tot nieuwe, Nederlandstalige muziek.

In december geven Joke Buis & band een concertreeks die in het teken staat van wat deze kerstliederen speciaal maakt: samen beleven en zingen, genietend van bekende kerstliederen en het zingenderwijs ontdekken van nieuwe. Zoals bij vorige concerten omlijst Joke de liederen met mooie verhalen. Het is kerst bij Joke zoals ze kerst graag viert: met gezelligheid, geborgenheid van het samenzijn en het samen zingen voor God.

Joke vertelt: "We willen deze concerten samen met de bezoekers beleven. Samen zingen, en ons samen verwonderen over het kerstfeest. We kijken er naar uit!"

Het concert kent een pauze, de verwachte eindtijd is ca. 22.05 uur.