Sela - Dorpskerkentour 2017

Vinkeveen, Heilig Hart van Jezus kerk, dinsdag 5 september 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Bianca
Zo mooi!!! Wat een liefde en vertrouwen straalden ze uit!!
Ineke
Geweldig!!!! Erg genoten met vriendinnen Emotioneel en super mooi Het was voor mij de vijfde keer
Jaap
Een en al getuigenis van de grootheid van de Heer! Een prachtige avond!!
Lenie
Prachtige avond, echt prachtig om samen met Sela de liederen vol overgave mee te zingen.
Bram & Corine
Ons eerste Sela concert. We hebben al een paar cd's in huis en van familie gehoord hoe mooi het kan zijn. En ja wat hebben we genoten en ook een traan laten gaan. Wat hebben jullie toch van die mooie stemmen. Bedankt en Gods zegen en tot een volgende keer.
Gerry En Jan
Het heeft ons zeer geraakt, zo geweldig, en wat een getuigenis zowel in de liederen als gesproken tussen de liederen door. Ook mooie nieuwe liederen aangeleerd.
Tjakien
Een prachtig programma met verschillende nieuwe liederen. Door de uitstekende en enthousiaste zangbegeleiding gemakkelijk mee te zingen.
Corine En Rob
Sela in Vinkeveen, 5 september 2017, We kennen Sela al een tijd van de CD en Youtube maar waren nog nooit bij een concert geweest. Dit was dus ons eerste Sela Concert maar zeer zeker niet het laatste. Wat vonden wij ervan? Om te beginnen… de locatie… een kerk in plaats van een poppodium. Het mooie van kerken in het algemeen en deze fraaie kerk in het bijzonder is de akoestiek… gegarandeerd goed. Het concert zelf… prachtig akoestisch. De nummers worden – zeker in deze entourage – extra mooi voor het voetlicht gebracht niet in de laatste plaats omdat de vocalisten zich kwetsbaar durfden op te stellen waardoor nog meer opviel dat ze loepzuiver zongen. Het akoestische instrumentarium sloot perfect aan op de zang. De schermen met songteksten zorgden voor een hoog meezing gehalte… voor ons fijn omdat we de meeste nummers al kenden maar ook inspirerend omdat de songteksten nog meer binnenkwamen tijdens dit concert dan bij het luisteren naar een CD. Muziek is emotie en dat was hier overduidelijk het geval. De sfeer tijdens dit concert gaf een extra dimensie aan onze geloofsbeleving en dat is natuurlijk nooit verkeerd. De emotie kreeg soms de overhand bij de muziek en de prachtige woorden van Elbert en Kinga. We werden verrast met een aantal nieuwe nummers als voorbode voor weer een prachtige nieuwe CD in de maak. Iedere band levert tussen al het goede werk wel één of meer slechte nummers af. Zelfs topbands als Kayak en Pink Floyd ontkomen daar niet aan. Sela is één van de twee bands die ik niet heb kunnen betrappen op ook maar één nummer dat slecht of zelfs minder was. (Die andere band is Steely Dan). En de nieuwe stukken – waarvan het publiek de teksten al snel oppakten – die hier ten gehore werden gebracht – doen ons nu al uitkijken naar de nieuwe CD. Mooi is ook dat van iedere CD ook een bladmuziekboek verkrijgbaar is. Dat is normaliter geen vanzelfsprekendheid. Aardig is om hier even te melden dat wij in onze kerkgemeente een Praise Band hebben die regelmatig stukken van Sela ten gehore brengt. Dit zegt al genoeg over de kwaliteit van Sela. CONCLUSIE: Uitmuntend… het beste concert dat wij dit jaar totnogtoe hebben bezocht. We gaan dit jaar nog naar Pink Floyd en Symfo Classics II maar die zullen van goede huize moeten komen om dit te evenaren. Met vriendelijke groet, Corine en Rob Los Soesterberg
Marike
Geweldig mooie liederen en samenzang. Het klonk hemels! Zeer bemoedigend was het. We hebben ervan genoten. Ik ga zeker nog eens naar sela mochten ze weer in de buurt komen.
Agatha
Zeker; wat een vertrouwen en zekerheid in geloof, verbonden met Hem.... Martin en agatha van Rijn
Nelleke
Wonderlijk mooi! We hebben genoten. heerlijk om zo te zingen met elkaar tot eer van onze Heer
Jan
, n prachtig concert, na de pauze helemaal geweldig vooral ,Ik zal er zijn, Zo spontaan en met volle overgave meegezongen.
Thea
Erg genoten met m,n vriendinnen, emotioneel, bemoedigend, mooie nieuwe liederen, een prachtige avond tot eer van God
Liesbeth
Wij hebben genoten! Wat een heerlijke avond met prachtige liederen en zo mooi gezongen!! We kijken uit naar de nieuwe CD!
Janny
Het was weer een prachtig concert, mooie liederen, heel mooi gezongen en hele mooie muziek, alles tot eer van onze God!!! Dank jullie wel. Gods zegen voor de toekomst!!!
Alike Baaij
Heb genoten met mn zoon! Het was een bijzondere en prachtige avond!
Cocky
Genoten ! Prachtige nieuwe liederen ! Elke keer als we naar een concert zijn geweest ervaren we het als een hemels moment op aarde ! Het samenzingen was is deze kerk ook geweldig wat een prachtig vol geluid !

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.