Sela - Dorpskerkentour 2017

Welten (Heerlen), Martinuskerk, vrijdag 15 september 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

J. Prins
Superleuk...weer genoten. Veel leuke nieuwe liedjes en met smart wachten op de nieuwe cd
Mich En Son
Geweldig dat Sela limburg ook in haar programma heeft, geweldig concert
Ko&Anne
We hebben heel erg genoten en zijn blij dat Sela een keer naar Limburg is gekomen. We hopen dat Sela zelf er ook van heeft genoten en dat ze wellicht nog eens naar Limburg komen. We hebben veel respect voor Kinga die ondanks haar moeiten en zorgen erbij was. Voor ons was het een onvergetelijke avond.
Baukje
Wat een fijne,bemoedigende avond. Het was samen genieten van zingen en getuigenissen.
Ruud
Diep geraakt geworden door bepaalde teksten en liederen, ook de mensen met wie ik samen was hadden dezelfde ervaring. Geweldig dus om deze avond te mogen beleven. Prachtige getuigenis van de vreugde en de kracht van ons geloof.
Diana
Het was in 1 woord geweldig. Heb zo genoten. Wij kwamen uit zeeland en hoop ze volgend jaar weer terug tezien in tholen.
Miep
Heel mooie avond, mooi programma, prachtige stemmen en muziek. Ik heb ervan genoten en het was een geweldig getuigenis.
Bram En Alida
Geweldig. De muziek paste perfect in de mooie kerk. Een enorm voorrecht om voor de 1e keer Sela te mogen horen. We hebben genoten!
Gerrie
Genoten van de mooie liederen en muziek.
Sil
Ben niet geweest, had mij vergist met de datum.. Baal echt als een stekker, voor niks kaarten gekocht van mn studie financiering :(
Hilde
Heel bemoedigend , we hebben genoten. Komen jullie volgend jaar weer?
Arie & Ans
Een geweldig concert. Jammer dat onze dochter er niet bij kon zijn. Ze heeft echt iets gemist. Kan niet wachten op het volgende concert in Limburg

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.