Sela - Dorpskerkentour 2017

Harderwijk, Grote Kerk, zaterdag 7 oktober 2017, 20:00 - 22:30 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Sela voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Wineke
Wat hebben we genoten! Ook de nieuwe liedjes zijn prachtig. We kijken uit naar het nieuwe album.
Dicky
Geweldige avond genoten van de liedeten. Waarbij God en de Heige geest centraal stonden.
Wilma
Meerdere keren heb ik een concert bijgewoond maar deze keer was het heel bijzonder. Met meer passie gezongen en geluisterd. Nieuwe liederen erg mooi. Kinga en overige band leden: Gods zegen voor de toekomst. Hij zal er zijn.
Geerling.
Geweldige avond gehad. Mooie liederen en een geweldige samenzang, waar de Heilige Geest geweldig aan het werk was.
Gerda
Ik heb enorm genoten, vreugde en verdriet zo dicht bij elkaar het mocht er zijn tranen maar een geweldig feest, moie nieuwe liederen met bemoedigende tekst, mooi avondmaalslied, nieuwe stemmen en wat klonk dat samen ook zo mooi, Gods nabijheid ervaren zo bijzonder dat Kinga nog zo staat/zit te zingen, wat een groot getuigenis van een groot God, Sela heel veel zegen voor de toekomst, hoop jullie zeker vaker te horen en te zien en heel veel kracht en Gods nabijheid voor Kinga en haar gezin voor alles
Maarten
Dankbaar om samen met Sela God te loven en prijzen.
Geertje
We hebben enorm genoten van de prachtige liederen. Kinga , wij wensen jouw en je gezin Gods kracht en zegen toe .
Maartje
Wat een prachtige avond!! Heel veel sterkte voor Kinga en haar familie.
Rosine
Het was prachtig! Ontroerend, hartverwarmend en een feest voor God.
Henny
Ontroerend mooi! We hebben genoten. Henny
Henny
Wij hebben genoten. Prachtige (nieuwe) liederen. Gods zegen toegewenst! Xx
Henk Carolien
Wij vonden het heel mooi En ook goed meegezongen met het publiek Het was een hele gezeligen avond
Gerda
Een prachtige ontroerende avond gehad. Veel kracht en zegen toegewenst!
Marjorie
Prachtige en ontroerende avond was het. Mooi om iedereen op het podium te zien genieten! Aan God alle eer! Mooie nieuwe liederen!
Marieke
Schitterende gezegende avond gehad!
Ria
Wat was het een prachtige avond wat een eensgezindheid in geloof hartverwarmend . Wat een kracht in al de liederen God daarvoor de dank
Leen
Het mooiste, ontroerendste concert waar we bij mochten zijn, we hebben jullie concerten heel vaak bezocht, maar deze vergeten we nooit meer! Heel veel kracht en zegen voor de band, in deze voor jullie emotionele tijd.
Marja
Het was prachtig! Soms erg ontroerend.....Hebben genoten.
Henk
Vanaf de zijkant was het zicht op het podium matig, maar zanger en zangeres waren zich hier goed van bewust door zich ook naar de zijkant te richten. Verder een fantastische en ontroerende avond. Bij het lied dat Kinga solo zong zag je zowel haar breekbaarheid als haar kracht en haar geloof. Ik heb met tranen in mijn ogen naar haar geluisterd, omdat ik zo goed kan aanvoelen wat zij doormaakt.
Lia
We hebben een prachtige avond gehad waarin vreugde en verdriet sterk voelbaar aanwezig waren. Ik kijk uit naar de nieuwe cd van Sela! Wat een enorm gemis dat Kinga straks niet meer mee zal doen..????...ze zingt zo ongelooflijk mooi!! Veel sterkte voor Kinga en haar gezin/familie.. Zo geweldig knap dat ze dit kan!!

Info

Sela speelt van maart tot oktober in dorpskerken overal in het land. Het programma tijdens de concerten wordt zoals je van Sela gewend bent. Samen zingen, heerlijk luisteren én kennismaken met nieuwe liederen die in de komende maanden worden geschreven.