Rikkert wringt het jaar uit (oudejaarsconference)

Barneveld, Schaffelaartheater, woensdag 27 december 2017, 20:15 - 22:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Rikkert Zuiderveld voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Cees
Inspirerende voorstelling met veel doordenkers, knappe sonnetten en mooie liedjes. Rikkert is een woordkunstenaar die op creatieve wijze mensen weet te prikkelen en aan het denken zet. We hebben genoten van een heerlijke avond.
Riek
Een fantastische avond gehad. Veel doordenkertjes. Een aanrader. We hebben genoten.
Frans
Wij onderschrijven de reactie van Cees volledig, kan het niet beter verwoorden. We hebben met zijn zevenen uit het Nijkerkse genoten van deze avond.
Renè
Een verademing in "christelijk" Nederland, een verlichte filosoof en toch een warm persoon.
Gea
Het was een geweldige avond. Onderschrijven de reactie van Cees.

Info

Een jaar is zo voorbij. Tegelijkertijd gebeurt er in een jaar ongelooflijk veel in de wereld om ons heen. Wat voor ons nu nog vragen zijn, is in december inmiddels oud nieuws geworden. Zit Trump nog in het Witte Huis, heeft Oranje zich geplaatst voor het WK voetbal en hebben we inmiddels een nieuw kabinet? Rikkert zorgt voor overzicht en reflectie door het jaar 2017 af te sluiten met een serie van zeven oudejaarsconferences.

In de voorstelling 'Rikkert wringt het jaar uit' blikt hij op eigen wijze terug op het jaar 2017 door middel van liedjes, prikkelende sonnetten, scherpe humor en ontroerende teksten. Een spiksplinternieuw solo-programma waarvan de inhoud nog bepaald gaat worden door het nieuws van morgen en de stofwolken van gisteren. Zorg dat je er bij bent want voor je weet is 2017 weer voorbij!

De verwachte eindtijd van de voorstelling is ca. 21.45 uur, er is geen pauze. De locatie is 45 minuten voor aanvang geopend. De theaterzaal zelf gaat kort voor aanvang van de voorstelling open.