Martin Brand - Hollandsche Nieuwe

Groningen, Der Aa theater, vrijdag 15 september 2017, 20:15 - 22:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Martin Brand voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Diek De Boer
Wij hebben genoten van het progamma. wat een leuk stel zo bij elkaar . Met een grap en serieus ,heel afwisselend en prachtige liedjes. Diek
Ferdina Ausma.
Een hele mooie avond gehad samen met mijn moeder,gelachen en met het laatste lied hield ik het niet droog.Mooie interactie met publiek,ook werd ik zelf en mijn moeder bij de show betrokken maar dit deed je heel goed en hebben we niet als onprettig ervaren,was zelfs heel fijn.Een aanrader om er naar toe te gaan.Martin Jaap en Henk het was een Top avond bedankt.
Marjolein.
Een hele fijne avond gehad. We hebben heerlijk kunnen lachen. En ook ernst. Heel leuk het praatje dat Martin met mijn vriendin en mij maakte over onze meer dan 40 jarige vriendschap. Bedankt voor deze fijne avond en ook voor het drankje in de pauze Martin!
Henrike
Heerlijke avond gehad, genoten van je openheid en kwetsbaarheid. Herkenbare situaties. Kleine, intieme zaal met een leuke sfeer, af en toe kwam je wel heeeel dichtbij mensen, wat soms ook wel weer erg spannend kan zijn voor mensen... maar was een topavondje, zou zo nog een keer gaan!
Erna
Erg intieme voorstelling. Een lach en een traan gingen hand in hand.
Annet
Het was heel anders dan ik gedacht had. Heb een andere kant van Matin mogen leren kennen, hij stelde zich kwetsbaar op en heel persoonlijk. Wij vonden het mooi. We hebben gelachen maar er was ook een traan. Een afwisselend programma.

Info

In zijn eerste cabaretprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’ laat zanger/theatermaker Martin Brand zich van een ‘nieuwe' kant zijn. En dat hebben we geweten, het publiek was na de try outs zeer enthousiast. Hollandsche Nieuwe is een speelse voorstelling over bestaansrecht vol nieuwe luisterliedjes, hilarische sketches, spontane interactie en verhalen die af en toe ineens de diepte ingaan.

Na enkele hartstilstanden is Martin de oude niet meer geworden. Maar de nieuwe durft hij eindelijk te zijn! Zijn muzikale linker- en rechterhand Henk Doest en Jaap Kramer spelen op verschillende instrumenten de sterren van de hemel en samen laten deze mannen je genieten van een (h)eerlijk avondje muziektheater.