Martin Brand - Hollandsche Nieuwe

Barneveld, Schaffelaartheater, vrijdag 6 oktober 2017, 20:15 - 22:45 uur

Dit event is voorbij. Kijk in de agenda van Martin Brand voor nieuwe data.

Reacties van bezoekers

Gerrit
Mooi afwisselend programma met humor maar ook zeker momenten die je aan het nadenken zetten waar soms pijn van uit het verleden ook naar voren kwam.
Marco Eduard
Wat een geweldige avond was dat!! Diverse keren tot tranen geroerd! Ik hou van jullie.
Ina
Ik ben al jaren dol op Martin en zijn vrienden dus dit is voor mij echt genieten steeds weer tot tranen toe ontroerd en dan weer lachen, leuke gezellige zaal lekker intiem, genoten!
Freek
Mooi, persoonlijk, klein, dichtbij en grappig. Jullie  drietjes hebben er iets geweldigs van gemaakt. Thema Hollandse Nieuwe was wel een zoektocht en dus veel invulbaar. Was het nu de mobiele aanbieder/telefoon of de steen verlegd in water (water, haring(ik dacht er aan), Hollandse nieuwe) of dat jij Martin na je hartfalen de Hollandse Nieuwe bent geworden (niet meer de oude Martin). Het ontslaglied sprak me eigenlijk het meest aan in de gehele thematiek. Dat gaf weer wat je (zo ik denk) wilde vertellen. Ontslagen van het oude, leven in het (de hollandse)nieuwe. Misschien als onderschrift "hollandse nieuwe!", ik ben ontslagen. Maar dat is dan even mijn gedachte waar ik mee naar huis ging. Het gevoel rondom de liedjes, de sketchjes, en je geweldige mooie stem Martin blijft gonsen.  Top avond. Dank!
Marien
Was een leuke goede avond
Pauline
Wist eigenlijk helemaal niet wat ik kon verwachten. Ik dacht aan Hollandse liedjes ofzo. Het bleek een avond met een zeer gevarieerd en afwisselend programma. Martin was heel persoonlijk, kwetsbaar, ontroerend, open en eerlijk, grappig en zong mooie en leuke liedjes. Het samenspel met en de medewerking van Jaap en Henk was de slagroom op de taart en maakte het plaatje helemaal af en compleet. Genoten en ontspannen!
Ans Elsendoorn
Ik had iets heel anders verwacht ,[liedjes die ik van martin gewend was.]maar dit was iets heel anders . GEWELDIG,ik heb echt genoten.zo intiem,zo tastbaar,en met Jaap en Henk erbij ,fantastisch .ga zo door Martin. Gods zegen.

Info

In zijn eerste cabaretprogramma ‘Hollandsche Nieuwe’ laat zanger/theatermaker Martin Brand zich van een ‘nieuwe' kant zijn. En dat hebben we geweten, het publiek was na de try outs zeer enthousiast. Hollandsche Nieuwe is een speelse voorstelling over bestaansrecht vol nieuwe luisterliedjes, hilarische sketches, spontane interactie en verhalen die af en toe ineens de diepte ingaan.

Na enkele hartstilstanden is Martin de oude niet meer geworden. Maar de nieuwe durft hij eindelijk te zijn! Zijn muzikale linker- en rechterhand Henk Doest en Jaap Kramer spelen op verschillende instrumenten de sterren van de hemel en samen laten deze mannen je genieten van een (h)eerlijk avondje muziektheater.