Reserveer nu bij TrueTickets!

Op vrijdag 1 december 2017, aanvang 20:00 uur. Locatie: Stadstheater in Arnhem.

Reacties van bezoekers (selectie): 7.7

Mooie verhaallijn, met mooie verfijnde liedjes die mij en m’n dochter hebben geraakt! Bedankt Matthijn en band!
Ingrid

De muziek is prachtig. Teksten zo mooi doordacht. Geweldig ook om te zien hoe de band muziek maakt. Recht uit het hart. De verhaallijn is niet sterk. Je mist de boodschap vd muziek in de verhaallijn.
Marieke

Geweldige programma met interactie, waar humor en ontzettend mooie liedjes elkaar mooi afwisselen.
Gaiane

Fantastische nummers, prachtige muziek. En mooie presentatie met leuke woordspelingen. Niet alleen in zijn muziekteksten is Mattijn een woordkunstenaar.
Theo

Muzieknummers vond ik geweldig. Alles klopt: klankkleur, dynamiek, timing. Geweldig. Show vond ik niet sterk. Slechte humor, niet congruent met de inhoud van de liedteksten. Beter alleen zingen!
Hanno

De liedjes zoek qua tekst als muzikaal erg goed!!! De teksten tussendoor ook mooi en grappig en goede afwisseling. De lijn van het verhaal leek sinds een beetje gezocht en ik miste iets over het geloof. Dit kan als boodschap, worsteling, twijfels of in de humor. In vorige voorstellingen was dit met aanwezig en heb ik wel goed nu.
Ikbm

Leuk om een try out mee te maken en zo de show voor je ogen te zien groeien! Er mag nog wat geschaafd worden hier en daar, de lijn mag ook nog sterker worden. Maar al met al een prima show, met inderdaad prachtige liedjes!
Heleen

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018