Reserveer nu bij TrueTickets!

Op zaterdag 10 februari 2018, aanvang 20:00 uur. Locatie: Schaffelaartheater in Barneveld.

Reacties van bezoekers (selectie): 7.9

Het was een mooie avond en zouden zo weer komen. Respect voor het doorzettingsvermogen van Matthijn! We hadden met hen te doen! Van mij mogen de grappen iets minder tegen het randje aan zitten, maar dat is natuurlijk iets persoonlijks. Mooie dingen weer meegenomen om over na te denken en zoals ik al zei: op naar een volgende keer. Beterschap Matthijn, als je dit leest!
Andrea

Heerlijk avondje uit. Echt genieten.
Smit

Heel mooi programma. We hebben genoten en gelachen :) We hadden wel met je te doen: beterschap!
Heidi

Het was weer een prachtige avond het enthousiasme van jullie vond ik ook wel bijzonder en een grappig verhaal zo uit het leven gegrepen en als vriend een mooi plekje genoten
Ina

Mooi concert waarbij de kwaliteit wel minder was door de stemproblemen
Gerrit

Erg goede avond, knap hoe we helemaal mee werden genomen in t lied en verhaal....en nóg ermee bezig zijn!
Rita

Het geluid kwam niet altijd even helder door. Lastig afwegen als je eigenlijk ziek bent: ga je door of ... daardoor toch ook met kromme tenen gezeten: gaat-ie de noot halen of niet. Desondanks heel knap om je toch staande te houden. Mooie verhaallijn waarbij je telkens denkt: is dit nu echt waar of verzint-ie het ter plekke.
Harry

prachtige avond, echt genoten. Ondanks je verkoudheid ging je door, knap hoor. voor mij persoonlijk mogen de grappen iets minder tegen het randje aanzitten. Wees puur naar God toe dan is het altijd goed. Matthijn blijf bij jezelf! Ik heb heel mooie uitspraken en liedjes meegenomen om over na te denken.
Eefje

Een leuke show, maar er had wat meer spanning en “pittigere” nummers in gemogen. Helaas was Matthijs regelmatig slecht te horen door binnensmonds en/of zacht praten. Leuke toevoeging om een aantal oude nummers weer te horen in het programma!
Aline

top avond, nu je stem rust geven, op naar de volgende concerten. bedankt groet uit Ermelo.
henriette

Was een mooie avond. Mooi en goede verhaallijn top gedaan
Remco

En ik maar zoeken naar de trompettist op't podium vanavond...
Anja

Prachtige avond, genoten van zowel de muziek, de liederen als de woordspelingen tussendoor.
Elly

Top avond, alleen maar genoten! Dat net wel/net niet randje, ik houd ervan! Het was goed!
Bernice

Mooie avond. Door stemproblemen van Martijn (?) waren de teksten van zijn liedjes niet goed te verstaan. Het verhaal tussendoor was wat simpel vonden wij. Mag wat pittiger allemaal.
Pieter

Buitengewoon mooie woordspelingen. Knap gevonden. Mooie nummers. Goed verhaal! Wel was Matthijn af en toe slecht te horen. Sexgrappen weglaten. Heb je niet nodig Matthijn. Wij zijn enthousiast en gaan nog een keer boeken.
JRA

Topavond! Echt goede show!
Yvonne

EO leden
Data uit deze reeks:
Persoonlijke nieuwsbrief
UW EMAILADRES:
Reserveer nu:

 
TrueTickets © 2018