Theatertour Matthijn Buwalda: Hotel De Hoop

Barneveld, Schaffelaartheater, zaterdag 10 februari 2018, 20:00 - 22:30 uur

Reacties van bezoekers

JRA
Buitengewoon mooie woordspelingen. Knap gevonden. Mooie nummers. Goed verhaal! Wel was Matthijn af en toe slecht te horen. Sexgrappen weglaten. Heb je niet nodig Matthijn. Wij zijn enthousiast en gaan nog een keer boeken.
Bernice
Top avond, alleen maar genoten! Dat net wel/net niet randje, ik houd ervan! Het was goed!
Gerrit
Mooi concert waarbij de kwaliteit wel minder was door de stemproblemen
Remco
Was een mooie avond. Mooi en goede verhaallijn top gedaan
Anja
En ik maar zoeken naar de trompettist op't podium vanavond...
Henriette
Top avond, nu je stem rust geven, op naar de volgende concerten. bedankt groet uit Ermelo.
Yvonne
Topavond! Echt goede show!
Ina
Het was weer een prachtige avond het enthousiasme van jullie vond ik ook wel bijzonder en een grappig verhaal zo uit het leven gegrepen en als vriend een mooi plekje genoten
Smit
Heerlijk avondje uit. Echt genieten.
Harry
Het geluid kwam niet altijd even helder door. Lastig afwegen als je eigenlijk ziek bent: ga je door of ... daardoor toch ook met kromme tenen gezeten: gaat-ie de noot halen of niet. Desondanks heel knap om je toch staande te houden. Mooie verhaallijn waarbij je telkens denkt: is dit nu echt waar of verzint-ie het ter plekke.
Aline
Een leuke show, maar er had wat meer spanning en “pittigere” nummers in gemogen. Helaas was Matthijs regelmatig slecht te horen door binnensmonds en/of zacht praten. Leuke toevoeging om een aantal oude nummers weer te horen in het programma!
Eefje
Prachtige avond, echt genoten. Ondanks je verkoudheid ging je door, knap hoor. voor mij persoonlijk mogen de grappen iets minder tegen het randje aanzitten. Wees puur naar God toe dan is het altijd goed. Matthijn blijf bij jezelf! Ik heb heel mooie uitspraken en liedjes meegenomen om over na te denken.
Andrea
Het was een mooie avond en zouden zo weer komen. Respect voor het doorzettingsvermogen van Matthijn! We hadden met hen te doen! Van mij mogen de grappen iets minder tegen het randje aan zitten, maar dat is natuurlijk iets persoonlijks. Mooie dingen weer meegenomen om over na te denken en zoals ik al zei: op naar een volgende keer. Beterschap Matthijn, als je dit leest!
Heidi
Heel mooi programma. We hebben genoten en gelachen :) We hadden wel met je te doen: beterschap!
Rita
Erg goede avond, knap hoe we helemaal mee werden genomen in t lied en verhaal....en nóg ermee bezig zijn!
Elly
Prachtige avond, genoten van zowel de muziek, de liederen als de woordspelingen tussendoor.
Pieter
Mooie avond. Door stemproblemen van Martijn (?) waren de teksten van zijn liedjes niet goed te verstaan. Het verhaal tussendoor was wat simpel vonden wij. Mag wat pittiger allemaal.

Info

Let op: vanwege de grote belangstelling is er op 7 juni 2018 een extra voorstelling in Barneveld. Entreekaarten kunnen gereserveerd worden via deze pagina.
Het pauzedrankje en gebruik van de garderobe zijn inbegrepen bij deze voorstelling. Hoe eerder je reserveert, hoe beter je plaats
Bij dit theaterconcert krijg je vaste plaatsen toegewezen. Reserveer je uiterlijk een week vooraf met het zelfde e-mailadres voor dezelfde rang dan krijg je plaatsen naast elkaar op dezelfde rij.

In zijn nieuwe voorstelling ‘Hotel De Hoop’ neemt Matthijn Buwalda je opnieuw mee langs liedjes en verhalen. Het is een zoektocht naar schoonheid, naar de kracht van verbeelding en naar een kinderlijk geloof in dat het goed komt. Een zoektocht, want steeds vaker heeft Matthijn het gevoel dat hij deze dingen kwijt raakt. Juist nu hij ze harder nodig heeft dan ooit.

Loop mee naar binnen en ontdek een hotel vol bijzonder gewone mensen, verrassende ontmoetingen, een lach en een traan. Een plek waar Matthijn, dwars tegen de werkelijkheid van de wereld in, verrast wordt. Wees samen met Matthijn een avond te gast en laat je ook verrassen in Hotel De Hoop.

Waardering eerdere voorstellingen:
Bezoekers waardeerden het vorige theaterprogramma gemiddeld met het cijfer 9,1. Hieronder zijn enkele van deze 185 beoordelingen weergegeven:

    Wat bijzonder zoals Matthijn zich kwetsbaar durft op te stellen! Daar is moed voor nodig! Ik heb genoten van een hele mooie avond waarin ik het hele programma ademloos gevolgd heb. (Gerdien)
    Geweldig genoten! Humor, enorm gelachen en dat in combinatie met liedteksten die ontroerend waren. (Marry)
    Mooi programma met een goede boodschap. Er stonden regelmatig tranen in mijn ogen, van het lachen, de emotie of allebei. (Monique)

Muziek van het vorige theaterprogramma van Matthijn Buwalda: